Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
silviu:
Pere deşănţate, cartofi obsceni, şunculiţă desfrânată
Guesswho:
in cautarile mele pe net am gasit acest blog, l-am rasfoit putin si mi-a placut modul de prezentare, tipa e ingenioasa in a combina ingredientele astfel ca mancarea iese gustoasa si are un aspect placut. ea tine o dieta si blogul predomina de retete potrivite dietei, dar sunt potrivite si pentru noi, restul. mi-a facut cu ochiul reteta asta si-am pus-o in practica azi. e delicioasa si se face repede. eu am schimbat telina apio lujere cu telina capatana rasa marunt si am adaugat dovlecel (fii-meu nu pune gura daca stie ca o mancare are in compozitie dovlecel, dar azi n-a stiut ;D) si am primit laude. :D
deci se poate. ;)
reteta aici http://bucatariaelenei.blogspot.com/2011/04/pui-cu-sos-de-ardei.html
Guesswho:
va recomand (daca n-ati incercat deja) placinta congelata cu dovleac de la Bella, e excelenta.
am mancat azi pentru prima data cu dovleac, mai luasem pateuri cu branza si mi s-au parut ok, dar astea cu dovleac sunt de toata lauda.
si-i la indemana oricarei gospodine, doar o cumperi si o bagi in cuptor ;)
Caroline:
Guess, mie mi-ai facut pofta mai deunazi cu pestele, asa ca am facut file de pangasius la aburi (in vas special pentru microunde) cu salata de cruditati. Nu e o reteta speciala, doar ca am folosit rozmarin si patrunjel in loc de sare. 8)
Guesswho:
e de bine, Caroline, daca am reusit sa-ti starnesc pofta, mai ales ca pestele e atat de sanatos :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă