Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (156/261) > >>

Caroline:
Daca e s-o luam p-aia dreapta, ciupercile nu sunt legume, pentru simplul fapt ca nu se incadreaza nici la plante, nici la animale, ci sunt un regn aparte. In ce priveste proteinele, cu atat mai putin, proteinele si hormonii de crestere la ciuperci au acceeasi "baza" ca si cei de la animale... si nici ciupercile nu-si prepara hrana singure prin fotosinteza, ca plantele, ci pe alte substraturi organice. Io as zice ca cine mananca ciuperci nu prea tine post...   :angel:

Guesswho:
azi fac peste prajit cu mamaliga si mujdei de usturoi
e prea banal, toata lumea stie cum se face, deci nu pun nicio reteta ;)

lori:
Azi n-am avut chef de mancare gatita. Am combinat ce aveam prin frigider si a iesit o salata care mi-a placut foarte mult cum a iesit : frunze de leurda, ridichi, andive, urda dulce si bineinteles ulei de masline, lamaie, f. putina sare ... parca m-a energizat mai ceva decat exercitiile de la sala!

almi_gabi:

--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 31 Martie 2012, 11:43 ---azi fac peste prajit cu mamaliga si mujdei de usturoi
.....

--- Terminare citat ---

sa vezi cum se  taie mamaliga in noua reclama la apa Bucovina cu shaolinul  :giggle:
am vazut-o aseara pentru prima oara la tv si mi se pare super, are poveste, are traditie, un scenariu bine gandit

Apa Bucovina - Echilibru suprem pentru corp si minte (1'45'')

Guesswho:
gabi, original mod, ce sa zic  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă