Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
silviu:
--- Citat din: guesswho --- eu mi-am luat pizza cu branza cu mucegai si pastrama
--- Terminare citat ---
carbohidrati rafinati + proteine + lipide :o o bomba cu calorii. la sala ai fost? ???
steliana:
doar daca se gandeste ce va gati data viitoare ... si arde tot :2funny: basca cat transpira salivand :P
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Vineri, 30 Martie 2012, 10:24 ---carbohidrati rafinati + proteine + lipide :o o bomba cu calorii. la sala ai fost? ???
--- Terminare citat ---
la sala n-am ajuns ca ieri a plouat, iar pizza a fost mare si delicioasa :2funny:
ziceam pe undeva ca am niste kg de recuperat, deci nu-i bai sa mai fac din astea ocazional ;)
--- Citat din: steliana din Vineri, 30 Martie 2012, 10:38 ---doar daca se gandeste ce va gati data viitoare ... si arde tot :2funny: basca cat transpira salivand :P
--- Terminare citat ---
ce gatesc azi sunt combinatii permise :bully:
amandinele, totusi, sunt o ispita :-\
steliana:
felul 1 si 2 super combinatie mai putin iaurtul; daca lasi pauza 4 ore dupa 1 si 2 poti manca linistita si toate savarinele odata ;D
si daca zici ca functionezi cu - ... pune smantana in loc de iaurt :thumbup:
Guesswho:
steliana, eu nu mananc niciodata felul 1 si 2 la o masa, ci la mese diferite, pentru simplul fapt ca ma satur foarte repede.
dar ce spui, nu se combina legumele cu lactatele? sunt legume cu proteine, eu stiam ca se pot combina... :-\
nu pun smantana, ci iaurt/lapte batut, rolul lui e sa acreasca ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă