Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (146/261) > >>

Guesswho:
pai....culinare nu prea iti vin din cate vad  :-\
si ma gandeam ca poate iti vin altele...legate de masini, de job, de fotografii, de vin rosu, etc  :2funny:

chiar, apropos de fotografii, am si eu un fix: imi doresc sa fac o sedinta foto cu un fotograf profesionist pe malul marii...vreau un album foto "altfel" si poate vara asta fac sa se intample  :)
am vazut niste poze ale Ancai Turcasiu acum 2 ani parca, foarte fain realizate  :offtopic:

silviu:
as manca niste parjoale.
reteta lui pastorel teodoreanu

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 17 Martie 2012, 22:10 ---pai....culinare nu prea iti vin din cate vad  :-\
si ma gandeam ca poate iti vin altele...legate de masini, de job, de fotografii, de vin rosu, etc  :2funny:
--- Terminare citat ---
da,mai ales etc etc

--- Citat din: guesswho ---chiar, apropos de fotografii, am si eu un fix: imi doresc sa fac o sedinta foto cu un fotograf profesionist pe malul marii...
--- Terminare citat ---
particip si io.

Guesswho:
buna idee, multumesc, am sa fac pe saptamana viitoare. eu nu le prajesc in ulei, ci le coc in cuptor, le pun pe hartie de copt si le las 30 min la 150 grade, nu le intorc, ies excelente. am descoperit metoda asta cand era fii-meu mic si nu-i puteam da mancare prajita si de atunci, exceptand parjoalele pt mese festive, doar asa le coc, la cuptor.

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 17 Martie 2012, 22:15 ---particip si io.

--- Terminare citat ---
tu in ce calitate? responsabil cu buna-dispozitie?  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă