Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (134/261) > >>

micaela:

--- Citat din: dianna din Marți, 06 Martie 2012, 09:56 ---asa, rasuceste cutitul in rana ... ;D

--- Terminare citat ---
vezi, vezi ce sadic e?  :)

Saturnianul:

--- Citat din: dianna din Marți, 06 Martie 2012, 09:56 ---asa, rasuceste cutitul in rana ... ;D

--- Terminare citat ---

--- Citat din: micaela din Marți, 06 Martie 2012, 17:45 ---vezi, vezi ce sadic e?  :)

--- Terminare citat ---

Care-i baiul fetele? De ce va plingeti? Bine aratati, silueta aveti ::)
Parc-ati fi niste grase cu suncile curgind valuri in desene complexe...
Auzi, sadic! 
:strambatura:

Caroline:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 06 Martie 2012, 02:39 ---Chestia e ca acum nu imi mai place painea din comert  :bully: Nu e la fel de gustoasa (desi ingredientele, teoretic, sunt aceleasi) si, am constatat cu suprindere, avind termen de comparatie, ca nu e la fel de hranitoare si satioasa.

--- Terminare citat ---

Care ingrediente sunt la fel?! Afanatori, coloranti, "baza" pentru paine etc. Mi-a spus mie cineva care vinde produsele astea la toti fabricantii de paine si produse de patiserie din Romania...  :-\

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 06 Martie 2012, 11:02 ---subscriu...si cu o salata alaturi  ;)

--- Terminare citat ---
subscriu...cu o salata de boeuf ;)

Guesswho:
Eu n-am reusit sa dau de gustul painii facute in casa, am o masina de facut paine care mai mult ma incurca, am folosit-o la inceput, dar n-a fost un succes, poate si pentru ca nu suntem mari consumatori de paine. Pot trece ziua fara sa consum paine, doar cand e vorba de tartinabile mai mananc. Am incercat tot felul de retete la masina si nu m-a prins niciuna. Daca s-ar comercializa, as cumpara la felie :2funny:, max 4 felii/zi.

In seara asta fac cartofi prajiti cu pulpe la cuptor si o salata generoasa. :)
(Cand fac cartofi prajiti, rar, e drept, primesc si o declaratie:"esti cea mai buna mama din lume" :D)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă