Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
clopotel32:
Eu m-am saturat de Icre!! Cele de stiuca sunt cele mai bune!! Dar icre (oua de pesti dupa cum le spuneti voi) prajite cu mujdei de usturoi ati mancat vreodata?? Macar incercati!! Sau laptii de peste prajiti cu mujdei de usturoi.... Eu am gatit azi pilaf de pui si mi-a iesit delicios!! Imi venea intr-una sa gust sdin cratita... :giggle:
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 05 Martie 2012, 13:47 ---bine Silviu, iti trimit o portie de lava.... virtual (daca te satisface) peste vreo 2-3 ore ;)
--- Terminare citat ---
cat inseamna la tine 2 - 3 ore? :-\ sau nu a erupt vulcanul? o fi d'ala care dormiteaza mii de ani :D
--- Citat din: clopotel32 din Luni, 05 Martie 2012, 18:47 --- Dar icre (oua de pesti dupa cum le spuneti voi) prajite cu mujdei de usturoi ati mancat vreodata?? Macar incercati!! Sau laptii de peste prajiti cu mujdei de usturoi....
--- Terminare citat ---
da, am mancat in delta.
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Luni, 05 Martie 2012, 19:03 ---cat inseamna la tine 2 - 3 ore? :-\ sau nu a erupt vulcanul? o fi d'ala care dormiteaza mii de ani :D
--- Terminare citat ---
pai ti-am trimis...in eter....n-a ajuns inca? ::) sper sa nu ajunga rece, cald e delicios ;)
daca dai adresa iti trimit prin curier ::)
silviu:
n-a ajuns :(
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Luni, 05 Martie 2012, 21:34 ---n-a ajuns :(
--- Terminare citat ---
adica nu a fost destul? :whistle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă