Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (126/261) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 24 Februarie 2012, 12:41 ---Nu mai am chef sa stau la birou, ajunge pentru prima zi...ma duc la cumparaturi ca am oaresce pofte.
.....

--- Terminare citat ---

mai am si io nitelus si termin cu jobul pe saptamana asta    ^-^
si ceva de niste clatite nu zici nimic?  :)

--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Februarie 2012, 12:49 ---sa ai pofta! :) iar gatesti la telefon? ;D m-ai omorat cu ciorba radauteana. barem spune cum se prepara.

--- Terminare citat ---

te bate vreun gand sa faci o ciorba?  :D

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Februarie 2012, 12:49 ---sa ai pofta! :) iar gatesti la telefon? ;D m-ai omorat cu ciorba radauteana. barem spune cum se prepara.

--- Terminare citat ---
multumesc, stai intai s-o prepar
reteta ti-o spun, dar diseara sau maine...acum ma duc sa ma apuc de gatit....efectiv, nu la telefon  :P
sunt la limita cu timpul  ;)
esti usor de "ucis", doar cu 2-3 postari  :D

Guesswho:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 24 Februarie 2012, 13:53 ---si ceva de niste clatite nu zici nimic?  :)

--- Terminare citat ---
clatite poate maine, azi nu mai am timp, ms de idee  :)

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Vineri, 24 Februarie 2012, 12:49 --- m-ai omorat cu ciorba radauteana. barem spune cum se prepara.

--- Terminare citat ---

gata, le-am pus pe foc.....
uite o varianta apropiata de cea facuta acum de mine...eu pun piept, nu pulpe si fac jumate din cantitate, prefer sa gatesc mai des si proaspat  :)
http://gourmandine.ro/retete-supe-ciorbe-borsuri/ciorba-radauteana/

silviu:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 24 Februarie 2012, 13:53 ---te bate vreun gand sa faci o ciorba?  :D

--- Terminare citat ---
da, o ciorba bucuresteana :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă