Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
Iuliana:
Si eu mancam coca cruda! Deci zici ca de-aia am crescut acum asa frumos in latime. Aha ! >:(
almi_gabi:
si coca cruda si cartofi cruzi :o (adica "negatiti" ;D -curatati intradevar) si nisip 8) si frunze de copaci - aveam o alimentatie tare variata cand eram mica - acum un hamburghir - ghimburghir si s-a rezolvat cu meniu :)
PS. vorbesc serios - i-am exasperat pe ai mei cand eram copil ce "bazaconii" puteam sa manac
liliana_czc:
mie mi-e dor sa fac cozonaci de craciun. e bun si cel italian, dar nu se compara cu cozonacii care ii facem noi acasa. imi amintesc craciunul trecut ca am sunat-o pe mama si mi-a zis ca framantase aluatul si facea sarmale. toata ziua am stat cu gandul la cum ar fi trebuit sa miroasa in casa mamei, a cozonaci, a sarmale si a porc abia taiat.
Caroline:
--- Citat din: liliana_czc din Luni, 05 Decembrie 2011, 23:13 ---mie mi-e dor sa fac cozonaci de craciun. e bun si cel italian, dar nu se compara cu cozonacii care ii facem noi acasa.
--- Terminare citat ---
Mie imi place la nebunie Panetone... as fi in stare sa mananc unul intreg, in loc de mancare! Dupa nuca in schimb nu ma prea omor... Facem schimb?
liliana_czc:
E adevarat ca e bun panettone, si eu mananc de nu-mi vine sa ma opresc. Craciunul trecut patronii mei au facut la comanda unul umplut cu o crema, ca o frisca, era o nebunie. Doar ca, stii, mie imi lipseste forfota sarbatorilor. Munceam cateva zile inainte ca sa pregatesc totul pentru craciun sau revelion. Casa plina de miros de cozonaci, de sarmale, fetele topaind gatind bradul. Aici craciunul mi se pare o zi obisnuita, ca oricare alta.
Daca vrei, iti trimit panettone, numai sa-mi spui adresa. :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă