Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
Saturnianul:
Saru-mina @adria pentru reteta! Am si putin suflet. Il pierdusem la poker-ul vietii, dar l-am recistigat :)
Ayouni:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 29 Iunie 2010, 19:31 ---Fetele, fac apel la voi. Vreau si eu va rog o reteta de compozitie pentru clatite buna-buna :) Stiu, sunt carti de bucate, pot gasi pe net dar nu vreau asta. Vreau ceva facut de voi. Poate stiti o chichita, un ingredient "magic", un truc de bucatareala, etc. :) Poate aflu ceva nou, inedit.
Mi-a venit o pofta nebuna de clatite si ma bate un gind sa-mi fac ;D
--- Terminare citat ---
saturnis, vezi daca nu revezi postarile... eu am postat reteta pentru clatite de mult timp. dar vad ca fetele ti-au sarit in ajutor, asa ca ai de unde sa alegi, cu cat mai multe optiuni, cu atat mai bine. oricum, daca nu te descurci, eu fac si home delivery! ;)
adria:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 29 Iunie 2010, 21:49 ---Saru-mina @adria pentru reteta! Am si putin suflet. Il pierdusem la poker-ul vietii, dar l-am recistigat :)
--- Terminare citat ---
dragul meu, saturnis, tu ai mult mai mult suflet
capsuna:
eu am facut la un moment dat niste clatite din oua, lapte, zeama de portocala, bere...dar nu mai stiu cantitatile :( daca iti foloseste doar ca idee la ingrediente....
Saturnianul:
Mersi Capsunel. Celelalte ingrediente imi surid. Dar bere? ;D N-am mai baut una de cel putin citeva luni si numai cind ma gindesc la una imi vine amar in gura :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă