Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
silviu:
cam asa ceva... fasole cu jumari... + ceva secrete pe care nu le pot dezvalui :-X
totusi, uite unul dintre micile secrete: la fierberea finala, alaturi de ceapa si morcov se pune un cartof curatat de coaja si taiat in patru (dupa fierbere, cartoful se arunca). asta pentru a atenua din vitamina B si N ;D
da' de ce nu ai mai mancat asemenea delicatesa de zeci de ani? locuiesti in Laponia? ???
Doina:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 19 Martie 2014, 09:37 ---cam asa ceva... fasole cu jumari... + ceva secrete pe care nu le pot dezvalui :-X
totusi, uite unul dintre micile secrete: la fierberea finala, alaturi de ceapa si morcov se pune un cartof curatat de coaja si taiat in patru (dupa fierbere, cartoful se arunca). asta pentru a atenua din vitamina B si N ;D
da' de ce nu ai mai mancat asemenea delicatesa de zeci de ani? locuiesti in Laponia? ???
--- Terminare citat ---
Multumesc pentru condimente ! :laugh: Poate-ar fi fost bine, dar inca n-am ajuns si nici gastronomia lor n-o cunosc. oO N-am mai mincat nimic savuros de 10 ani...Am un regim alimentar foarte restrictiv, datorat unor probleme de sanatate. >:( Incerc sa nu-mi imaginez gustul celor descrise de tine ! De cele mai multe ori reusesc... :whistle:
angela-b:
O bautura fara alcool, pentru orice sezon:
Se culeg din gradina (sau din congelator):
-100 g fructe de padure sau capsuni
-100 g visine
si o banana din bananier (sau din piata)
se blenduiesc bine
si se consuma in fata televizorului.
O bunatate!
angela-b:
Mai trebuia sa adaug cei 250-300 ml de apa. Sorry!
silviu:
250 - 300 de ml de vodka nu merg? ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă