Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (245/261) > >>

silviu:
cam asa ceva... fasole cu jumari... + ceva secrete pe care nu le pot dezvalui :-X
totusi, uite unul dintre micile secrete: la fierberea finala, alaturi de ceapa si morcov se pune un cartof curatat de coaja si taiat in patru (dupa fierbere, cartoful se arunca). asta pentru a atenua din vitamina B si N  ;D

da' de ce nu ai mai mancat asemenea delicatesa de zeci de ani? locuiesti in Laponia? ???

Doina:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 19 Martie 2014, 09:37 ---cam asa ceva... fasole cu jumari... + ceva secrete pe care nu le pot dezvalui :-X
totusi, uite unul dintre micile secrete: la fierberea finala, alaturi de ceapa si morcov se pune un cartof curatat de coaja si taiat in patru (dupa fierbere, cartoful se arunca). asta pentru a atenua din vitamina B si N  ;D

da' de ce nu ai mai mancat asemenea delicatesa de zeci de ani? locuiesti in Laponia? ???

--- Terminare citat ---

Multumesc pentru condimente !  :laugh: Poate-ar fi fost bine, dar inca n-am ajuns si nici gastronomia lor n-o cunosc.  oO N-am mai mincat nimic savuros de 10 ani...Am un regim alimentar foarte restrictiv, datorat unor probleme de sanatate.  >:( Incerc sa nu-mi imaginez gustul celor descrise de tine ! De cele mai multe ori reusesc...  :whistle:

angela-b:
 O bautura fara alcool, pentru orice sezon:

Se culeg din gradina (sau din congelator):
-100 g fructe de padure sau capsuni
-100 g visine

si o banana din bananier (sau din piata)

se blenduiesc bine

si se consuma in fata televizorului.

O bunatate!

angela-b:
Mai trebuia sa adaug cei 250-300 ml de apa. Sorry!

silviu:
250 - 300 de ml de vodka nu merg? ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă