Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (221/261) > >>

steliana:

--- Citat din: silviu din Luni, 08 Octombrie 2012, 11:53 ---wow! dulceata de conopida? moartea mea!
o alatur celei de ghinde verzi si suratei ei din petale de muscata :coolsmiley:

--- Terminare citat ---

;D daca o fac precum am scris ... esti invitatul meu de onoare  :D

Mari_a:
Mmmmplace dulceata de tandafiri! La cea de gutui, Guess, daca ai timp si rabdare, taie-le fideluta, nu le da pe razatoare. Iese o minune aurie... miam-miamm-miammmyyy!

Silviu, de ce te miri? La dulceturi e ca si la tuica: din orice! Am mancat si dulceata din coaja de pepene verde! Se face si din morcovi, din castraveti, din sfecla rosie, iar o delicatesa e aia din cozi de rubarba cu ghimbir!

Matei, daaa, da, da, aud tot mai des in jurul meu sa profitam, trebuie sa profitam si de ce sa nu profitam, insa... la mine altfel curge si.... decurge. Toate la timpul lor. Ieri n-am iesit, dar m-am plimbarit sambata pe malul raului cateva ore... pana s-a ascuns Soarele dupa biserica Marcuta... Insa singura nu-i nicio placere.

Matei:
ce-mi place sa vad femei la bucatarie! E cald, e mancare si e bine !
fetele mosului, va rog eu nu exagerati cu dulceturile (in afara de cea de gutui, la celelalte zic ¨pas¨). Voi sunteti niste dulci prin definitie asa ca, mai gatiti si voi altceva ca mi se urca glicemia de n-o mai ajung. 

acum, pentru mari _a, zici ca te-ai plimbat singura sambata si spui cu cuvintele tale ¨insa singura nu-i nici o placere¨si nu mai inteleg nimic.  Am citit tot felul de propuneri pe-aici, hai in cismigiu, hai in parcul carol, hai la mogosoaia, etc…(nimeni nu a zis nimic de parcul bucov  :), e adevarat si ieri a fost superb acolo).  puteai sa mergi intr-unul din aceste locuri ca sa nu te plimbi singura si sa n-ai nici-o placere. sau sa inviti tu prietenii si prietenele SC la o plimbare pe malul raului, pentru companie si placere. 
In grup nu mergeti, singuri nu va place… cine sa va mai inteleaga ? si dupa aia mi se reproseaza mie ca nu ma hotarasc sa ies, ca sunt reticent la schimbare. Come on ! :)
sau e ceva care-mi scapa?! :(

cred ca merg sa beau o dulceata de prune, ca sa nu fiu chiar asa off topic.  Lichida. ;D

steliana:

--- Citat din: Matei din Luni, 08 Octombrie 2012, 13:24 ---ce-mi place sa vad femei la bucatarie! E cald, e mancare si e bine !

--- Terminare citat ---

ce-mi place sa vad barbati la bucatarie  :) au tot timpul pofte, idei, basca o mana doo de ajutor  :D

--- Citat din: Matei din Luni, 08 Octombrie 2012, 13:24 ---cred ca merg sa beau o dulceata de prune, ca sa nu fiu chiar asa off topic.  Lichida. ;D

--- Terminare citat ---

cred o bei pe cea de anul trecut! a fermentat cea de anul acesta?

Guesswho:

--- Citat din: steliana din Luni, 08 Octombrie 2012, 14:30 ---ce-mi place sa vad barbati la bucatarie  :) au tot timpul pofte, idei, basca o mana doo de ajutor  :D

--- Terminare citat ---

oh, da...si eu ador sa vad un barbat gatind. din pacate, se intampla rar si-l vad mai ales la tv  ;D
subscriu ca au tot timpul pofte si idei, nu neaparat culinare  :D

--- Citat din: Matei din Luni, 08 Octombrie 2012, 13:24 ---ce-mi place sa vad femei la bucatarie! E cald, e mancare si e bine !
fetele mosului, va rog eu nu exagerati cu dulceturile (in afara de cea de gutui, la celelalte zic ¨pas¨). Voi sunteti niste dulci prin definitie asa ca, mai gatiti si voi altceva ca mi se urca glicemia de n-o mai ajung. 

cred ca merg sa beau o dulceata de prune, ca sa nu fiu chiar asa off topic.  Lichida. ;D

--- Terminare citat ---

doar dulceata de gutui iti place , Matei? asta de cirese amare, nu? cu papanasi merge bestial ::)

sau cea de capsuni? de zmeura? de pere cu lamaie?yummmmyy....prea bun!  :D

--- Citat din: Mari_a din Luni, 08 Octombrie 2012, 12:51 ---Mmmmplace dulceata de tandafiri! La cea de gutui, Guess, daca ai timp si rabdare, taie-le fideluta, nu le da pe razatoare. Iese o minune aurie... miam-miamm-miammmyyy!

--- Terminare citat ---

mie nu-mi place deloc dulceata de tandafiri, am mancat prin adolescenta si chiar si acum cand scriu amintindu-mi, simt ca mi se strepezesc dintii.....petalele alea imbibate in sos....neah! nu, nu si nu! am aceeasi senzatie si cu piersicile, nu suport puful ala de pe coaja, consum doar nectarine.
bine ai formulat, Maria, daca am timp si rabdare. e greu cu ambele, asa ca voi pune robotul la tocat. abia astept  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă