Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (214/261) > >>

Caroline:
OK. Ghebele lui Guess sunt de fapt niste hife si micelii heterotrofe saprofite imobile ca plantele, da' cu substanta de rezerva glicogen (ca la animale), si nu amidon (ca la plante)... mai nou, regn separat, Fungi.  :P

Guesswho:
am inteles Caroline, te simteai nedreptatita.....si te-ai gandit sa-ti iei revansa  :D

Matei:

--- Citat din: Caroline din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:04 ---OK. Ghebele lui Guess sunt de fapt niste hife si micelii heterotrofe saprofite imobile ca plantele, da' cu substanta de rezerva glicogen (ca la animale), si nu amidon (ca la plante)... mai nou, regn separat, Fungi.  :P

--- Terminare citat ---

caroline, esti extraordinara! culmea este ca spui niste chestii destul de complicate dar le spui in asa fel incat par a fi versurile unei poezii.  oare in mine este ascuns un biolog? >:(

Guesswho:

--- Citat din: Matei din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:13 ---
caroline, esti extraordinara! culmea este ca spui niste chestii destul de complicate dar le spui in asa fel incat par a fi versurile unei poezii.  oare in mine este ascuns un biolog? >:(

--- Terminare citat ---
sa stii ca si eu m-am intrebat. e ascuns?  ::)

Caroline:
Sa vezi cand trebuie sa "traduc" circuitul carbonului in natura intr-un basm pentru clasa a V-a...  :whistle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă