Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (205/261) > >>

Doina:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 14 August 2012, 13:59 ---mah, dar tii dieta nu gluma ! si cat dureaza asta cu "buruieni" fierte !!  :whistle:
citisem la un moment dat ca e bine sa tii dieta fara sa excluzi alimente ( chiar dulciuri  :giggle:) dar in cantitati mici

--- Terminare citat ---

Nu-i dieta ! E de musai !
Niciuna din fierturi nu tine mult. Dar prostiile la care am voie, sunt permise pe parcursul intregii zile. Recomandarea medicala este de cinci mese/zi precum si la nevoie. Adica te poti rasfata cu germeni din griu incoltit, seminte de floarea soarelui in apa, fulgi de ovaz in ceai, de cite ori ai ''pofta'' ! Si peste, pui se poate, dar mie nu-mi place carnea. Nici inainte de-a avea probleme nu ma omoram...
Concluzia este ca, daca esti gourmand, ai sfeclit-o ! Eu nu sunt. Ma straduiesc sa tin minte orele de masa. Daca-mi place insa ceva, atunci apar frustrarile !  :'(
Iar de placut, ador stridiile, scoicile, pastravii burdusiti cu migdale, la cuptor, langustinele, homarii, melcii cu garlic....Ajunge, ca ma ia cu lesin ! Ma bucura gindul ca le-am avut si pe-astea ! Toate chestiile de bine au un sfirsit !

Guesswho:
Caroline, e buna idea ta de a conserva ce-ti prisoseste acum prin gradina. o sa-ti prinda bine la iarna.
bafta cu dieta! O0

--- Citat din: Doina din Marți, 14 August 2012, 15:03 ---Nu-i dieta ! E de musai !

--- Terminare citat ---
Doina, multa sanatate.  :)

Doina:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 14 August 2012, 16:05 ---
Doina, multa sanatate.  :)

--- Terminare citat ---
Multumesc frumos, Guesswho !  :) Multa sanatate si tie !

almi_gabi:

--- Citat din: Doina din Marți, 14 August 2012, 15:03 ---Nu-i dieta ! E de musai !
.......

--- Terminare citat ---

naspha asta,  nu stiam !!  ???  mergi pe recomandarea medicului. cat despre interdictia anumitor alimente, e clar ca apare un anumit disconfort atunci cand ai vrea sa mananci ceva si nu ai voie, de fapt din cate mi-a povestit la un moment dat o doctorita  am inteles ca asta este considerata ca factor de stres.
sanatate multa si ai grija de tine.  :)

Doina:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 14 August 2012, 21:54 ---naspha asta,  nu stiam !!  ???  mergi pe recomandarea medicului. cat despre interdictia anumitor alimente, e clar ca apare un anumit disconfort atunci cand ai vrea sa mananci ceva si nu ai voie, de fapt din cate mi-a povestit la un moment dat o doctorita  am inteles ca asta este considerata ca factor de stres.
sanatate multa si ai grija de tine.  :)

--- Terminare citat ---
Un factor major de stres ! Nici nu s-au inventat atitea chestii pe care sa le fierbi, storci, pisezi... Fiecare masa ma solicita...intelectual ! Ce mai aleg din ea, se vede pe mine !  :) Dar sunt inca in picioare. Am grija ! Multa sanatate si tie, multumesc !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă