Autor Subiect: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie  (Citit de 57196 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
« Răspuns #105 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 19:23 »
Caroline, sportul este foarte important in mentinerea greutatii dupa o cura de slabire. Si evident ca slabesti mult mai usor facand sport. Eu cred ca am reusit in 2 saptamani (am inceput imediat dupa ce am venit de la Gyula) sa dau jos in jur de 7-8 kg si am ajuns si intr-o forma fizica destul de buna.

De regula nu tin o anumita dieta si nu am fost niciodata la un nutritionist. Simt si imi dau seama ce trebuie sa mananc; cand zic stop, renunt in ordine la: bere, paine, grasimi, dulciuri, cartofi, mancare prajita, preparate din porumb etc, etc. Dupa 3-4 saptamani efectiv nu mai pot manca decat pui, peste, eventual porc dar rar si doar la gratar, legume si fructe. Si putin, foarte putin. Deja sunt la faza asta, de exemplu ieri am mancat doar niste legume fierte si un pic de piept de pui si asta pe la 16.00 cand m-am intors la hotel. Seara am luat niste legume gratinate, mai mult de teama ca o sa mi se faca foame, nu ca imi si era. Dar fac sport. In fiecare zi. Nu mult, doar atata cat sa simt ca muschii s-au incalzit si s-au solicitat.

Ieri am plecat la Geoagiu, (am sa povestesc pe alt topic si am sa postez si fotografii) si am inotat si sambata si duminica, cate 30-40 bazine. Si asta lejer, fara sa fortez. Acum 2 saptamani eram aproape varza la capitolul rezistenta. Am norocul ca probabil facand sport, mi-a ramas dupa atatia ani, o structura musculara capabila sa se refaca imediat, prin reluarea antrenamentelor. Si nu am nevoie de mult timp pana sunt din nou apt. Doar ca intinderile pe care le fac in ultima vreme, ma fac sa ma uit mai atent in buletin. Le iau eu treptat si cu greutatile si cu intensitatea exercitiilor, dar degeaba, ba ma doare o incheietura, ba mi se blocheaza cate un muschi 2-3 zile...

Cu fumatul nu pot sa-ti spun, m-am lasat pe vremea cand inca stateam pe 70 kg. Si nu m-am ingrasat atunci ci dupa vreo 5-6 ani si asta pt ca mi-am schimbat complet regimul alimentar si de viata. Deschisesem un fast food si eram tot cu botul bagat in hamburgeri si pommes frittes. Era logic sa ma ingras, numai ca nu am stiut pana unde (hal) pot ajunge. Primul semnal a fost prin 2002 cand ajunsesem la 108 kg. Dupa 6 luni aveam 78, atunci mancasem disociat si jucam in fiecare zi sau fotbal sau baschet sau volei. Si duminica mergeam la sala. N-am baut un gram de alcool 6 luni (mare pierdere! >:(). M-am mentinut vreo 2-3 ani, dupa care iar m-am ingrasat. Si de atunci sunt armonica: ma ingras - slabesc-ma ingras-slabesc. Cum este mai rau, stiu dar asta a fost. Acum sunt foarte decis sa urmez cura asta de slabire si incerc cat pot de mult sa ma tin de sport. Oricum anul acesta sunt programate vreo 4-5 urcari pe munte, ori si pt astea trebuie sa continui antrenamentele. Si revin la tigara: am vazut oameni care s-au lasat si n-au luat 1 kg in greutate, am vazut altii care s-au lasat si in cateva luni erau de nerecunoscut. Depinde de organism, nu ma pricep la metabolisme, dar banuiesc ca lipsa de nicotina produce destul de multe tulburari in organism. Dupa ce l-ai obisnuit cu asa ceva.

Cred ca fiecare om este capabil de autocontrolul greutatii. Daca ajungi sa te cunosti, cam stii ce trebuie sa faci. Doar sa vrei si sa ai ambitie.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #106 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 20:06 »
Adda, culoarea mea preferata este verde crud (s-o vad, nu s-o port). Imi da asa o energie...  ::)

Gigi, eu ma gandesc de mult la faptul ca nu numai o cura de slabire, ci o schimbare completa a stilului de viata ar fi singura schimbare pe care n-am facut-o inca, pe langa toate celelalte. Cumva, imi e si putin frica ca asta, cred ca e o decizie importanta si cu consecinte... de care habar n-am inca. Mie (surprinzator) nicotina mi-a imbunatatit tenul (in adolescenta aveam ten gras) si mi-a reglat digestia. Sunt convinsa ca, cel putin cateva zile, daca nu luni, o sa sufar din cauza asta... mai mult decat de mancare, cure de slabire am mai facut si eu. Da', vorba ta, daca reusesc... apoi numa' motivatiei cu reluarea mersului la munte va fi... asa ca SC e " de vina".  :)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #107 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 20:16 »
eu si port verde ... toate nuantele  :)

Offline ioana

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
« Răspuns #108 : Luni, 16 Aprilie 2012, 16:25 »
Mai sunt locuri ? Vreau si eu.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #109 : Luni, 16 Aprilie 2012, 18:19 »
Aici din pacate nu mai sunt locuri Ioana. Imi pare rau.

Annalys

• Vizitator
« Răspuns #110 : Luni, 16 Aprilie 2012, 23:05 »
Buna Gigi si HRISTOS A INVIAT!

Am vazut ca Ioana vrea sa mearga in aceasta tabara.

Ii cedez eu locul, pentru ca, din pacate nu pot sa mai ajung. Daca poate sa mearga in locul meu, sa imi spui, te rog, cum se procedeaza.

Multumesc.

Si pentru Cozia, daca vrea ii cedez locul ca nu pot sa ajung nici acolo.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #111 : Marți, 17 Aprilie 2012, 08:09 »
Ia legatura direct cu ea, vezi ca ti-am transmis un Email cu adresa ei. Tineti legatura intre voi si faceti transferul de bani direct, nu prin agentie.

Annalys

• Vizitator
« Răspuns #112 : Marți, 17 Aprilie 2012, 10:20 »
Multumesc frumos Gigi.
Am primit mailul.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #113 : Marți, 17 Aprilie 2012, 10:59 »
(Ce bine ca) nu mai e mult pana pe douazeci si sapteeee!  *|* 
Curajoasa cum (nu) sunt, nu m-as incumeta sa volanesc pe serpentinele de pe Paraul Rece, asa ca am inceput sa caut alte variante de transport... Pana acum am asa: tren Brasov+ceva pana la Rasnov (alt tren sau microbuz), ori microbuz pana pe la jumatea drumului, dormit p-acolo noaptea de joi/vineri si continuat drumul cu o masina a doua zi... (multumesc de oferta, ar fi fain, ne-am mai distra si noi un pic, asa, ca fetili' :D , ne-am pregati temeinic pentru Rasnov  ;D , dar ma gandesc si cat pot sa lipsesc de la serviciu?!)
Daca cineva care pleaca vineri dimineata cu masina din Bucuresti m-ar putea lua si pe mine, i-as fi profund recunoscatoare!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #114 : Joi, 19 Aprilie 2012, 07:40 »
Se pare că m-am înscris 3 zile prea tarziu în această comunitate interesantă. Observ că următoarea tabără New Entry este abia în noiembrie.
Dar, pe principiul nimic nu e întâmplător, probabil că asta era cel mai bun lucru care se putea întâmpla.

Salutare, tuturor :flori:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #115 : Joi, 19 Aprilie 2012, 08:50 »
maria, propunerea ramane valabila. poti sa vizitezi orasul noaptea sau sa te jocu cu catelul sub clar de luna (daca nu e innorat). :yeah:
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #116 : Joi, 19 Aprilie 2012, 15:11 »
Se pare că m-am înscris 3 zile prea tarziu în această comunitate interesantă. Observ că următoarea tabără New Entry este abia în noiembrie.
Dar, pe principiul nimic nu e întâmplător, probabil că asta era cel mai bun lucru care se putea întâmpla.

Salutare, tuturor :flori:
Flori, te poti inscrie in oricare alta tabara. :)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #117 : Joi, 19 Aprilie 2012, 17:05 »
off...mai e o saptamana  :dance:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #118 : Joi, 19 Aprilie 2012, 20:11 »
Flori, te poti inscrie in oricare alta tabara. :)

Florile erau pentru voi, că am zis ca asa e frumos, să nu intru cu mâna goală :) Dar, poti să imi spui și Flori, Lucia, draga de tine.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline bubulina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #119 : Sâmbătă, 21 Aprilie 2012, 23:09 »
hello! hello! Marie, de ce iti faci atatea probleme de transport.......nu te mai risti sa mergi cu noi? promit ca de data asta am sa fiu cuminte si ascultatoare.doar o am pe Mita ( pe care nu as da-o pt nimic in lume) mea langa mine. Am inteles ca ati vb cate ceva in privinta asta.