Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
admin:
Ok, Caroline, azi chiar am vorbit si cu Florin I din Bucuresti, Se pare ca vine si el. Isi programase oricum zile libere pt Transalpia si cum o mutasem, a ramas cu ele. Vad ca echipa New Entry 2 s-a sudat foarte bine. Ma bucur foarte mult sa vad asta!
Caroline:
Sa recunoastem ca au avut si cei de la Carnaval un rol oarecare aici... Aviz amatorilor pentru alte actiuni "de masa". :whistle:
bi_anca:
Carolina draga mea, eu te-as lua cu cea mai mare placere, dar inca nu am inceput Scoala de Soferi :) este in planul de studiu din acest an.
Dar o sa vedem cum ne organizam, daca nu, sigur ne organizeaza GIGI, ca el are grija de toate dupa cum bine sti.
o zi minunata va doresc
Caroline:
--- Citat din: bi_anca din Luni, 02 Aprilie 2012, 16:23 ---Carolina draga mea, eu te-as lua cu cea mai mare placere, dar inca nu am inceput Scoala de Soferi :) este in planul de studiu din acest an.
--- Terminare citat ---
Tre' sa recunosc ca tu m-ai convins. Nu promit, da' poate il conving si eu pe frate-meu, care e sibian get-beget, sa ne duca pana acolo (asta daca nu e in delegatie in Austria atunci). Mai vorbim. Intre timp, Gigi, cred ca ar trebui sa te sesisezi ca ar fi nevoie de o masina din Sibiu. Io doar zic, daca e posibil, nu dau cu paru'. :angel:
dadus:
Parca m-ar tenta si pe mine acesta tabara,ar fi o minivacanta de 1 Mai.
Daca nu mai vin dintre cei noi, Gigi trece-ma si pe mine pe lista de rezerva.
Carolina desi drumul meu nu trece prin Sibiu as putea sa ta recuperez de pe traseu,fie din Medias fie din Agnita,dar astea le mai putem discuta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă