Autor Subiect: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie  (Citit de 57083 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Re: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
« Răspuns #60 : Duminică, 01 Aprilie 2012, 19:03 »
ok Gigi, multumesc   :dance:

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #61 : Duminică, 01 Aprilie 2012, 19:10 »
curaj celor noi !!! cu siguranta nu o sa va para rau, va spun din proprie experienta  *|*
zona e frumoasa, am vizitat cetatea acum vreo 6-7 ani si mi-a placut, de atunci am fost doar in trecere prin Rasnov  :)

Offline Andi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #62 : Duminică, 01 Aprilie 2012, 19:42 »
Buna!

Multumesc ca m-ati "primit" in SC. Mi-a placut ce am citit despre excursii. Mi-ar placea sa particip la unele care nu necesita efort fizic ridicat - nu am experienta intr-ale muntelui. Mi-ar fi de folos cateva sugestii, trasee pentru incepatori etc.

Multumesc

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #63 : Duminică, 01 Aprilie 2012, 21:01 »
Aici unde ai scris acum, este vorba de o actiune destinata celor noi si nu este una dinamica ci una de socializare. Vizitare, relaxare, fun. Este foarte potrivita pentru cineva nou intrat si nu chiar pregatit pentru actiuni superactive

Offline Andi

• Newbie
  • *
« Răspuns #64 : Luni, 02 Aprilie 2012, 12:30 »
Ziua buna!
Pt a ma hotari, as vrea sa stiu ce variante de transport ar fi din Cluj. As vrea sa stiu sa vad ce si cum ar trebui sa lipsesc de la job. Poate stiti voi ceva...
De asemenea, as vrea sa stiu la cat ar fi intalnirea in Rasnov si la cat s-ar pleca duminica.
Mersi

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #65 : Luni, 02 Aprilie 2012, 12:54 »
Transportul pana la locatie se poate face in grupaj sau individual. Pentru a se putea face grupaje intre cei care vin din aceiasi zona trebuie consultata lista de inscrieri. Asa cum apare pana acum nu vine nimeni din Cluj, cel putin pana acum. Transportul nu se organizeaza centralizat, este imposibil de a face acest lucru si a aduna oamenii de peste tot din tara.
In aceasta excursie n-am sa merg cu bus-ul, pt ca in 30 merg la Praga. Altfel ti-as fi spus sa vi pana la Sibiu si de aici impreuna. 
Din Cluj ai varianta cea mai buna tren, dar trebuie sa verifici. Autobuze care sa mearga Cluj - Rasnov, s-ar putea sa existe, dar fiind din Sibiu nu stiu sa-ti spun mai multe.
Despre program:
check in-ul are sa se faca la 16.00-17.00
check out-ul la 12.00 (eu am sa plec mai repede, noaptea de duminica/luni trebuie sa conduc 700 km)

Offline Andi

• Newbie
  • *
« Răspuns #66 : Luni, 02 Aprilie 2012, 13:28 »
ok, mersi.
Poate un tren pana in Brasov si de acolo ceca microbus. Ma gandesc...
Si intalnirea direct la locatie?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #67 : Luni, 02 Aprilie 2012, 13:30 »
Da, ne vedem direct acolo. Am sa comunic si am sa postez maine toate datele despre locatie.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #68 : Luni, 02 Aprilie 2012, 16:01 »
Eu am gasit ca la Rasnov se ajunge din Brasov cu trenul R (regio, adica "personalul" de odinioara), pe linia secundara Brasov - Zarnesti, cam intr-o jumatate de ora. Aici e "mersul": http://zarnesti.net/wp-content/imagini/diverse/brasov_zarnesti.jpg  (dupa cum se vede, intre 8,00 si 18,00 sunt din ora in ora).

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #69 : Luni, 02 Aprilie 2012, 16:08 »
Gigi, eu am crezut ca asta e tabara New Entry, dar cu asa echipa bine reprezentata (din Sibiu, dar nu numai), mi-e teama ca nu se poate pentru ca sa lipsesc (chiar daca nu ca trainer - asta ramane pe altadata). O sa fac o nebunie (sa mananc salata verde o luna, ca sa fac economii, ca Oti... de fapt, nici nu mi-ar strica  ;D ), si o sa te rog sa ma treci pe lista de rezerva, daca nu-s inscrieri New Entry in urmatoarea saptamana. Eu o sa-i las Samizei un avans pentru oricare din escapade si hotaram pana la Pasti. Ce zici?
Bi_anca, ma iei si pe mine cu masina din Sibiu?  :D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #70 : Luni, 02 Aprilie 2012, 16:16 »
Ok, Caroline, azi chiar am vorbit si cu Florin I din Bucuresti, Se pare ca vine si el. Isi programase oricum zile libere pt Transalpia si cum o mutasem, a ramas cu ele. Vad ca echipa New Entry 2 s-a sudat foarte bine. Ma bucur foarte mult sa vad asta!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #71 : Luni, 02 Aprilie 2012, 16:20 »
Sa recunoastem ca au avut si cei de la Carnaval un rol oarecare aici... Aviz amatorilor pentru alte actiuni "de masa". :whistle:

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #72 : Luni, 02 Aprilie 2012, 16:23 »
Carolina draga mea, eu te-as lua cu cea mai mare placere, dar inca nu am inceput Scoala de Soferi :) este in planul de studiu din acest an.

Dar o sa vedem cum ne organizam, daca nu, sigur ne organizeaza GIGI, ca el are grija de toate dupa cum bine sti.

o zi minunata va doresc

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #73 : Luni, 02 Aprilie 2012, 16:32 »
Carolina draga mea, eu te-as lua cu cea mai mare placere, dar inca nu am inceput Scoala de Soferi :) este in planul de studiu din acest an.

Tre' sa recunosc ca tu m-ai convins. Nu promit, da' poate il conving si eu pe frate-meu, care e sibian get-beget, sa ne duca pana acolo (asta daca nu e in delegatie in Austria atunci). Mai vorbim. Intre timp, Gigi, cred ca ar trebui sa te sesisezi ca ar fi nevoie de o masina din Sibiu. Io doar zic, daca e posibil, nu dau cu paru'. :angel:

Offline dadus

• Full Member
  • Mesaje postate: 184
« Răspuns #74 : Luni, 02 Aprilie 2012, 19:09 »
Parca m-ar tenta si pe mine acesta tabara,ar fi o minivacanta de 1 Mai.

Daca nu mai vin dintre cei noi, Gigi trece-ma  si pe mine pe lista de rezerva.

Carolina desi drumul meu nu trece prin Sibiu as putea sa ta recuperez de pe traseu,fie din Medias fie din Agnita,dar astea le mai putem discuta.