Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 27 - 29 aprilie

<< < (31/46) > >>

nickyblu:

--- Citat din: admin din Joi, 26 Aprilie 2012, 09:33 ---Neavand un laptop acolo, vom merge pe varianta de CD-uri. Deci cine are muzica grupata si aranjata pentru party, sa o aduca la Rasnov. Am sa aduc si eu ce am, sper sa incropim ceva.

--- Terminare citat ---
Aduc eu un laptop dar e cam mititel si o sa ne cam "hlizim" la el :)
Nu are winamp dar are media playerul de la windows.

Mari_a:
nicky, nu-i bai ca-i mic, ca cine sta se se uite la clipuri?  :D Dar nu ne-ai zis daca are "loc" de cd... Eu o sa pun si pe un stick ceva muzici...
Uite aici winamp-ul:
http://www.winamp.com/media-player/ro

oti:
muzica aduc si eu. dar e rockaiala, sper sa va placa. beuturi aducem  si noi, dar sa stiti ca apa nu stinge decat jarul. pentru dureri musculare sa aduca gigi zeama lui de varza, ca altfel ne dam loviti :whistle:

ioana:

--- Citat din: wonderland din Joi, 19 Aprilie 2012, 07:40 ---Se pare că m-am înscris 3 zile prea tarziu în această comunitate interesantă. Observ că următoarea tabără New Entry este abia în noiembrie.
Dar, pe principiul nimic nu e întâmplător, probabil că asta era cel mai bun lucru care se putea întâmpla.

Salutare, tuturor :flori:

--- Terminare citat ---

Te mai intereseaza ?

nickyblu:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 26 Aprilie 2012, 12:30 ---nicky, nu-i bai ca-i mic, ca cine sta se se uite la clipuri?  :D Dar nu ne-ai zis daca are "loc" de cd... Eu o sa pun si pe un stick ceva muzici...
Uite aici winamp-ul:

--- Terminare citat ---
Aduc un cd-writer extern pe usb, pentru ca al lui e cam delicat  ;)
O sa instalez si winampul, daca e musai :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă