Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ocazie! Munchen - 19 aprilie 2012
Mari_a:
Asa, admin, rasuceste cutitul in rana! :'( |o Ati ajuns si la castelul lebedelor ? ? ? :faint: :((
Adana:
Gigi, sper sa te refaci repede saptamana asta si sa fii in forma buna si pentru saptamana viitoare!
admin:
Sunt deja apt combatant, Adana. Oricum excursia asta la Munchen, mi-a dat o starea de placere si o dorinta extraordinara de calatorie. In acelasi timp mi-a dat ideea repetarii ei, in forma unei actiuni Singles Camp, pt anul viitor in aceiasi perioada, cea a Frulingfest-ului. Perioada de Oktoberfest aduce niste tarife halucinante in Munchen si solutia este doar cea a cazarii la cca 100 km de oras. Ceea ce creaza totusi anumite probleme, daca vrei sa mergi la fest. N-am stiut cum este la festivalul de primavara, dar acum m-am lamurit ca este aceiasi si devine deci o optiune mai accesibila pt cei care doresc sa vada un festival de bere bavarez.
Excursia se completeaza foarte usor cu cateva obiective care sunt la indemana acolo: castelele bavareze (nu doar cele de la Swangau), Olympia Park cu Turnul Televiziunii si Muzeul BMW (pe care fetele l-au vizitat cat am fost eu plecat cu Mihai la Miesbach), gradina zoo care este cred cea mai frumoasa si mai intinsa din Europa, lacurile din jur etc. Se poate contura ceva foarte interesant. Asa ca o sa vedeti actiunea in catalogul actiunilor 2013.
Adana:
Perfect, atunci! Deja pe lista! :)
admin:
Am dat pe aici si mi-am amintit de excursia aceea ad-hoc. Ce mult mi-a placut, ce echipa buna am facut cu si cat de bine ne-am simtit impreuna acele cateva zile de primavara bavareza!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă