Arhiva > Arhiva

Spiritualitate

<< < (15/45) > >>

Emi 53:
Este interesant modul fiecaruia de-a percepe lucrurile.Eu ma refeream la acea intrebare a lui Caroline. ce inseamna  ; doar sa traiesti;.N u sunt din Bucuresti, sunt din Cluj, asa ca deocamdata nu pot sa ma intilnesc cu voi decat in acest mod virtual.si la ultima sugestie , de 10 ani sunt eu insumi, dar multumesc pt. gandul de ajutor.
--- Citat din: micaela din Marți, 24 Aprilie 2012, 21:33 ---da, si e chiar relaxant  :)

--- Terminare citat ---

Emi 53:
Scuze ,raspunsul era pt Victorman

Caroline:
Vazut, citit, gandit. Multu pt pareri, da' cred ca tot pe Victor tre' sa-l intreb cum reuseste...
Uite... tocmai am facut un exercitiu simplu. Am recurs la memorie. Si culmea e ca, desi intotdeauna imi amintesc ce-am vrut (ca obiectiv) si ce-am facut candva ca sa-l ating, niciodata nu reusesc sa rememorez (nici ca imagine, nici ca sentiment) unde si cum eram eu insami in clipa aia? Sincer, in astfel de perioade (ca amintire) parca as vorbi despre mine ca despre persoane straine.
In schimb, am anumite amintiri (foarte rare, e-adevarat) in care nu mai stiu ce faceam, de ce, cum, cu cine sau pentru cine, ci doar ca simteam ca traiesc. Insa astea, din pacate, sunt doar niste flash-uri pe care nu pot nici macar sa le localizez prea bine in timp (cu exceptia celor foarte recente).  :strambatura:
Exemplu (ca sa ma fac inteleasa):
Eram odata cu elevii la ecologizare in padure si i-am lasat sa pove de-ale lor cateva minute si m-am retras sa ma plimb singura. Am constientizat (implicit, nu prin ce stiu ce exercitii mentale) ca sunt fericita. Imi amintesc si acum crengile trosnind sub tenisi, petele de lumini si umbre... nu mai aveam niciun gand, eram doar traire. Si, pentru o clipa, nu mai aveam nicio legatura cu ei, ceilalti, cu lumea, cu prezentul, cu timpul. Si, evident, nu aveam niciun obiectiv, pe moment.  ;D

Emi 53:
Teoria asta;A fi; cum spune Micaela,te face sa constientizezi momentele de ;fericire; cum spune Caroline,si sa ai un feedback a starii;Nu vreau sa fiu aceasta, in raport cu.....Si acuma ii pun o intrebare lui Victorman :Cine a fost el atunci cand mi-a propus ;Schimba-l;a fost amabil,ironic, autoritar, nepoliticos,politicos...etc.Teoria ;CINE SUNT EU IN RAPORT CU CINEVA SAU CEVA ;este dezvoltata in cartile lui N. D. WALSCH.exp. in cartea despre iluzii.

steliana:

--- Citat din: Caroline din Marți, 24 Aprilie 2012, 22:39 ---.. nu mai aveam niciun gand, eram doar traire. Si, pentru o clipa, nu mai aveam nicio legatura cu ei, ceilalti, cu lumea, cu prezentul, cu timpul. Si, evident, nu aveam niciun obiectiv, pe moment.  ;D

--- Terminare citat ---

se spune ca cele mai reusite realizari vin din ... hazard. si atunci cum ramane cu nimic nu este intamplator? chiar ma aflu intr-o situatie in care hazardul va decide ceea ce un obiectiv propus a esuat.  este foarte relaxanta existenta in acceptare, intelegere - cu pretul care a trebuit platit ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă