Arhiva > Arhiva
Spiritualitate
Emi 53:
La fel si tie :)
Guesswho:
Un articol interesant despre simptomele trezirii spirituale
http://www.spre-infinit.blogspot.ro/p/simptomele-trezirii-spirituale.html
steliana:
multumiri, guess :kissing: foarte adevarat! despre astfel de lucruri va mai spuneam si eu - fac referire la felul cum este perceputa energia la nivel de individ, prin manifestari si noi dorinte ...
cu permisiunea voastra ... - chiar daca nu as avea-o, tot va spun ;D - incercati sa percepeti mirosul degajat de corpul vostru atunci cand fluxul energetic isi mareste intensitatea ;) adesea, camera in care ati dormit, se cere aerisita mai intens deoarece aveti sentimentul ca mirosul ar apartine altei persoane.
acum, incerc sa deslusesc mesajele din visele in care stiu sigur ca imi sunt adresate :)
Guesswho:
--- Citat din: steliana din Joi, 15 Noiembrie 2012, 19:57 ---multumiri, guess :kissing: foarte adevarat! despre astfel de lucruri va mai spuneam si eu - fac referire la felul cum este perceputa energia la nivel de individ, prin manifestari si noi dorinte ...
cu permisiunea voastra ... - chiar daca nu as avea-o, tot va spun ;D - incercati sa percepeti mirosul degajat de corpul vostru atunci cand fluxul energetic isi mareste intensitatea ;) adesea, camera in care ati dormit, se cere aerisita mai intens deoarece aveti sentimentul ca mirosul ar apartine altei persoane.
acum, incerc sa deslusesc mesajele din visele in care stiu sigur ca imi sunt adresate :)
--- Terminare citat ---
cu placere, steliana :)
am gasit raspunsuri in acest articol, semne pe care logic nu mi le puteam explica....si totusi, e adevarat ce mi se intampla ::)
citeste-l si pe asta ;)
http://www.spre-infinit.blogspot.ro/2012/09/schimbarea-iminenta-dimensiunii.html
steliana:
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 16 Noiembrie 2012, 09:11 ---cu placere, steliana :)
am gasit raspunsuri in acest articol, semne pe care logic nu mi le puteam explica....si totusi, e adevarat ce mi se intampla ::)
--- Terminare citat ---
raspunsurile le-am gasit de multi ani :) acum, urmaresc cu interes evolutia...
vei trai mult mai intens daca ai putea participa la niste cursuri in care vei invata cum sa-ti canalizezi energia ;) cum sa-ti activezi chakrele, dar mai ales cum sa o daruiesti ...
urmarile fiecarei "deschideri" sunt uluitoare :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă