Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicare

<< < (20/30) > >>

wonderland:
în ce ordine, embo? ;)

wonderland:
O comunicare sufocata si... redusa la expresii sablon. Cine suntem? Cum ne simtim? Stim sa ne raspundem? Reusim sa comunicam si celorlalti? Sau totul devine ok si cool? :bully:

Cory:

--- Citat din: wonderland din Marți, 04 Februarie 2014, 21:00 ---O comunicare sufocata si... redusa la expresii sablon. Cine suntem? Cum ne simtim? Stim sa ne raspundem? Reusim sa comunicam si celorlalti? Sau totul devine ok si cool? :bully:

--- Terminare citat ---

In principiu OK asta nu este asa de rau  :) , prin facultate ne povestea o profesoara ca in al doilea razboi mondial americanii treceau in dreptul soldatiilor
ce nu erau decedatii - OK ( insemna zero kills sau ceva de genul asta) , deci daca nu erau morti , erau OK  :)
Cool   iarasi mi se pare in regula , dar asta poate pentru ca m-am uitat de cand ma stiu la MTV  :D
De cand a aparut messengerul si  chatul,  limbajul este oricum mult simplificat din cauza numarului de caractere limitat.
Acum sigur ca nu e bine sa vorbim doar asa, folosind sabloane practic ( cum spuneai si tu) , dar parca prefer sa aud Cool si OK , decat injuraturi birjaresti de cate 2-3 ori intr-o
propozitie ( unii din pacate chiar nu au deloc vocabular  :( , nu pot vorbi decat folosind injuraturi si sunt destul de multi ).
Pana una alta trebuie sa ne adaptam acestor vremuri  complicate( ca sa nu zic altfel)   ....

wonderland:
Cory, daca tot ce avem de transmis e ca suntem in viata, adica respiram, avem apa, hrana si nu ne-a izbit niciun obuz....e clar, suntem OK ;)

De fapt cred ca nici eu n-am evidentiat prea bine ce se intampla in filmulet.  E vorba mai mult de dificultatea noastra de a fi spontani, e a duce pana la capat, in vorbe, ceea ce gandim la un moment dat, ceea ce simtim. Suntem atat de  preocupati daca sa spunem sau nu, daca sa avem incredere sau nu, de ce impresie vom lasa, de ce reactie vom trezi incat renuntam si recurgem la mesaje formale si conventionale. Practic, renuntam la interactiune autentica.

Cory:

--- Citat din: wonderland din Marți, 11 Februarie 2014, 06:15 ---      E vorba mai mult de dificultatea noastra de a fi spontani, e a duce pana la capat, in vorbe, ceea ce gandim la un moment dat, ceea ce simtim. Suntem atat de  preocupati daca sa spunem sau nu, daca sa avem incredere sau nu, de ce impresie vom lasa, de ce reactie vom trezi incat renuntam si recurgem la mesaje formale si conventionale. Practic, renuntam la interactiune autentica.

--- Terminare citat ---
      Asta e  adevarat din pacate   :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă