Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicare
cineva:
--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 25 August 2012, 15:00 ---in abordarea ideii de comunicare... mi-a placut mult, valoarea extraordinara a statutului de bun ascultator; sa asculti, presupune respect; adanceste cunoasterea iar relatiile sunt stabilite altfel ... da nastere loialitatii, se nasc idei. si parca e mult mai minunat - cel putin din pmdv - sa fii impresionat si interesat, decat impresionant si interesant ...
--- Terminare citat ---
poate un echilibru intre cele doua distincte ipostaze ar fi mai de dorit... nu ?
si nu se exclud una pe cealalta nicidecum, ci se completeaza de minune cand stii sa asculti ca sa impui apoi sau cand impui ascultare.... :flori:
steliana:
era un pdv care mie imi place foarte mult; dar ... vorbeste-mi cinci ore fara sa-mi spui nimic, si-ai sa vezi echilibrul; ce precede ceea ce comunici? cheia unei comunicari eficiente consta in simplitate; desi nu ma caracterizeaza, atunci cand vreau cu adevarat, stiu si cum: simplific!
cineva:
--- Citat din: steliana din Luni, 03 Septembrie 2012, 22:54 ---era un pdv care mie imi place foarte mult; dar ... vorbeste-mi cinci ore fara sa-mi spui nimic, si-ai sa vezi echilibrul; ce precede ceea ce comunici? cheia unei comunicari eficiente consta in simplitate; desi nu ma caracterizeaza, atunci cand vreau cu adevarat, stiu si cum: simplific!
--- Terminare citat ---
siplificand...
omunicarea implica bidirectionalitate...
sa fii un bun asculator este o calitate.
sa stii sa comunici presupune mai mult de atat...
:coolsmiley:
steliana:
--- Citat din: cineva din Luni, 03 Septembrie 2012, 23:26 ---siplificand...
omunicarea implica bidirectionalitate...
sa fii un bun asculator este o calitate.
sa stii sa comunici presupune mai mult de atat...
:coolsmiley:
--- Terminare citat ---
asta era ideea! daca atunci cand asculti, o faci doar pentru ca stii ca-ti va veni randul sa vorbesti ... toate considerentele enuntate, dispar!
cineva:
sunt mult prea multe nuante in comunicare ...
poti asculta fara sa asculti nimic altceva decat gandul interior... poti vorbi cuiva 3 ore fara sa-i spui nimic... sau poti comunica infinitul, tacand...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă