Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Caroline:
--- Citat din: iulia Coros din Luni, 19 Noiembrie 2012, 12:21 ---Mi-e dor, atat de dor.... In fiecare zi mi-e dor de mine pentru ca in aglomerarea vietii incep adesea sa uit cine sunt!
--- Terminare citat ---
Subscriu... Gigi, cam pe cand ne pregatesti detalii despre tabara aceea de dezvoltare personala? :angel:
admin:
Discutasem si obtinusem acordul lui Andy, pt mentoring la Forum Awards. Propusesem undeva in aprilie, dar n-am decis inca ferm. Din 1 februarie, pana in 3 martie are tabere de dezvoltare personala la mine la Pensiunea Sibiel, asa ca am sa folosesc prilejul pt detaliere colaborarii cu el.
Putem insa sa facem si o tabara de dezvoltare personala, mai discutasem noi de asta, dar cu traineri voluntari, din interiorul SC. Altfel ar fi destul de scumpa o asemnea actiune, cei care participati la cursuri de dezvoltare personala stiti asta. Ma gandesc asa: hai sa facem prima data Forum Awards (care va spuneam ca este complet gratuita pt cei care au sa fie desemnati ca a fi avand cea mai importanta contributie in dezvoltarea forumului), vedem cum iasa totul si apoi putem organiza si una cu voluntari.
Caroline:
So be it! :)
steliana:
nimic nou pentru cei care au parcurs un minim nivel, insa acest film mi-a amintit de bunica mea cea inteleapta, care spunea: ii este frica, pana si de umbra lui ...
http://filmedocumentare.com/efectul-umbrei/
Caroline:
Interesant... uite si o carte despre "umbra", care mie mi-a placut mult. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă