Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Guesswho:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 12:51 ---Pai zii asa, Miculina........ :slap:!!!!
--- Terminare citat ---
ca tot ii corectam pe altii pe alt topic :slap:
e buna vorba aia cu paiul si barna.... :magic:
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 13:05 ---ca tot ii corectam pe altii pe alt topic :slap:
e buna vorba aia cu paiul si barna.... :magic:
--- Terminare citat ---
offff!!! Iertaciune pentru zgarierea sensibilitatii vizuale... Daca cineva atrage atentia asupra greselilor de scriere nu cred ca e sinonim cu a vedea paiul din ochiul altuia....sau barna...mai ales... :) ;)
silviu:
fetilii, relax! toti oamenii greseste :(
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 12:51 ---Pai zii asa, Miculina........ :slap:!!!! Nu te mai fardai din cauza de parabeni, nu pen' ca 'mnealui era insensibil la problemele organizatorice de forma si fond!!!... oO
--- Terminare citat ---
nici n-am afirmat asa ceva. Carol zicea ceva de genul si eu o inteleg foarte bine.
Mie mi-au venit de hac parabenii, dar ceva urme fine de creion dermatograf de la Burjois, si rosu de levres din cutiuta mai merg... :buck2:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 13:41 ---fetilii, relax! toti oamenii greseste :(
--- Terminare citat ---
subscriu, mai ales ca silviu a nimerit numarul corect de i-uri la apelativu' de Caracal. ;D
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 20:55 ---nici n-am afirmat asa ceva. Carol zicea ceva de genul si eu o inteleg foarte bine.
Mie mi-au venit de hac parabenii, dar ceva urme fine de creion dermatograf de la Burjois, si rosu de levres din cutiuta mai merg... :buck2:
subscriu, mai ales ca silviu a nimerit numarul corect de i-uri la apelativu' de Caracal. ;D
--- Terminare citat ---
Miiiica 13!!!! unde-ti e simturili umorului???!!!! (si plizzzz! verifica-ma din cate iiii-uri am pus si cate erau corecte...i count on iu! )...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă