Aici se discuta > Subiecte generale

Autocunoastere

<< < (74/85) > >>

micaela:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 18 Noiembrie 2012, 19:16 ---Sic... barbatii nu pot sa poarte fuste si rochii!  ;D

--- Terminare citat ---

ba pot si e teribil de fun cand o fac.  ;D

steliana:

--- Citat din: micaela din Duminică, 18 Noiembrie 2012, 20:22 ---ba pot si e teribil de fun cand o fac.  ;D

--- Terminare citat ---

place-place  ;D mai ales cu barbita si mustacioara "opulenta" si baticut pe cap  ;D

iulia Coros:
fIECARE SUFLET ARE O POVESTE.
Povestile au viata si ele traiesc in fiecare din noi, in tot ce ne-nconjoara, in tot ce ne fac mai buni, mai frumosi, mai intelepti, mai senini, daca stim sa le ascultam cu sufletul.
Mi-e dor, atat de dor.... In fiecare zi mi-e dor de mine pentru ca in aglomerarea vietii incep adesea sa uit cine sunt!

micaela:

--- Citat din: steliana din Luni, 19 Noiembrie 2012, 11:33 ---place-place  ;D mai ales cu barbita si mustacioara "opulenta" si baticut pe cap  ;D

--- Terminare citat ---
da, pe tocuri, cu pilozitatea atavica intacta pe membrele inferioare. ;D
tata saracul, Dumnezeu sa-l odihneasca, ne-a adus pe mine si pe mama in pragul sufocarii de ras, cu o traznaie dinasta... ;D

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Duminică, 18 Noiembrie 2012, 20:18 ---Lilule, ce nu-ti face tie nici jack spintecatorul mi-au facut mie parabenii din cosmetice... :(

--- Terminare citat ---
Pai zii asa, Miculina........ :slap:!!!! Nu te mai fardai din cauza de parabeni, nu pen' ca 'mnealui era insensibil la problemele organizatorice de forma si fond!!!... oO

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă