Aici se discuta > Subiecte generale

Autocunoastere

<< < (73/85) > >>

iana:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, 20:38 ---ca sa vezi cum se leaga lucrurile....
cat am fost maritata, ma imbracam deseori in pantaloni si preferam tunsorile mai scurte. de cand m-am dezmaritat :), in mod inconstient, am regasit bucuria imbracarii fustelor si am simtit nevoia sa-mi las parul lung.  :)

--- Terminare citat ---
Este inedit sa constati evolutia unei relatii prin prisma hainelor...
In primii zece ani purtam si fuste dar si pantaloni, apoi, doar fuste si rochii. Este obositor sa fii "barbatul din casa", dar la fel de obositor este sa si lupti sa-ti sustii parerile sau sa combati tardiv decizii deja luate. Dupa ce ne-am separat, am purtat o vreme doar pantaloni, semn ca am devenit "barbat" in organizarea vietii mele.
Acum port si pantaloni si rochii... :)
Recunosc insa ca mi-e mai comod in pantaloni...semn ca ma bucur de ineditul din viata mea  :)

Caroline:
Sic... barbatii nu pot sa poarte fuste si rochii!  ;D

Lili Zamfirescu:
...s-a plecat de la lipsa cochetarie pe perioada masculinizarii fortate si-am ajuns la experienta canadiana... :crazy2:
ca sa pun punct interventiei mele: pot sa fiu in tandem si cu jack spintecatorul ca nu renunt la manichiura, si camasi mulate, si rimel...si...etc. si margele! neaparat margele!  cand m-ati vedea cu fulgi in par sau palida de pus in racla, abia atunci sa stiti ca mai am 2 zile si mor.

Caroline:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 18 Noiembrie 2012, 19:48 ---cand m-ati vedea cu fulgi in par sau palida de pus in racla, abia atunci sa stiti ca mai am 2 zile si mor.

--- Terminare citat ---

;D Cred ca nici atunci...  :P

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 18 Noiembrie 2012, 19:48 ---ca sa pun punct interventiei mele: pot sa fiu in tandem si cu jack spintecatorul ca nu renunt la manichiura, si camasi mulate, si rimel...si...etc. si margele! neaparat margele!  cand m-ati vedea cu fulgi in par sau palida de pus in racla, abia atunci sa stiti ca mai am 2 zile si mor.

--- Terminare citat ---
Lilule, ce nu-ti face tie nici jack spintecatorul mi-au facut mie parabenii din cosmetice... :(

--- Citat din: iana din Duminică, 18 Noiembrie 2012, 18:28 --- Este obositor sa fii "barbatul din casa", dar la fel de obositor este sa si lupti sa-ti sustii parerile sau sa combati tardiv decizii deja luate.
--- Terminare citat ---

iana, nicio situatie la extrema nu-i ce-i trebuie unei balante careia nu-i place sa domine dar nici nu inghite sa fie dominata. :) Un cuplu bazat pe egalitate, prietenie, toleranta, armonie, respect pentru opinia celuilalt etc...echilibru deci...ar fi cheia.  :)
da'cheia asta o fi in carul cu fan, precis.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă