Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Caroline:
Total de acord, Guess, subscriu 100%!
Da' ce se ne facem cu barbatii cand ii apuca "feminitatea" lor si se relaxeaza prea mult la umbra laturii materne a femeii din viata lor? :tomato:
rocky:
mi se pare un articol oarecum subiectiv; de ex. "iubita" (probabil ca-i un articol scris de o femeie de pune asa mult accent pe acest cuvint :) ) va trebui sa ia in considerare si timpii in care barbatul are diverse placeri/activitati in viata de zi cu zi ce nu o pun pe ea in centrul atentiei ...
e ideal ca fiecare sa stie cit se poate de clar ce vrea sa faca in viata si cum va ajunge la acel punct in detaliu, dar mai exista si alte lucruri placute ce nu tin neaparat de partener/relatie ca sa se intimple - cum ar fi hobby-urile ...
Caroline:
--- Citat din: rocky din Miercuri, 14 Noiembrie 2012, 20:45 ---e ideal ca fiecare sa stie cit se poate de clar ce vrea sa faca in viata si cum va ajunge la acel punct in detaliu...
--- Terminare citat ---
si in relatie, dar si pentru sine.
Guesswho:
--- Citat din: admin din Marți, 13 Noiembrie 2012, 13:05 ---Uite ce buna este dezbaterea, nu m-am gandit la o tabara de arta culinara, desi am fost si la o specializare pt promovarea actiunilor corporate de gatit in comun....
Deci cu siguranta va fi inclusa in calendar. Bucatari am si inca foarte buni, mai cunosc si altii care se pricep foarte bine, avem unde, avem de ce... Super idee!
--- Terminare citat ---
O0
--- Citat din: steliana din Marți, 13 Noiembrie 2012, 15:24 ---timpul ... include si bani si distanta ... si tot ceea ce vrea el si noi, sa luam in consideratie. insa ... daca timpul isi fixeaza determinarea pe o perioada necunoscuta intre "ghilimicile afective - sanatate -" ... astfel incat sa-ti poata tina departe orice implicare in ceea ce iti doresti cel mai mult ... cum il "fentezi"???
--- Terminare citat ---
nu am inteles ce-ai vrut sa spui, steliana. poti reformula? :)
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Marți, 13 Noiembrie 2012, 23:17 ---Total de acord, Guess, subscriu 100%!
Da' ce se ne facem cu barbatii cand ii apuca "feminitatea" lor si se relaxeaza prea mult la umbra laturii materne a femeii din viata lor? :tomato:
--- Terminare citat ---
ii consider nepotriviti pentru mine si imi vad de viata mai departe.
ca femeie e frustrant sa stai cu un barbat care n-a "crescut", imatur si care asteapta ca femeia sa-i satisfaca nevoile: sa-i calce, sa-i spele, sa castige bani, sa faca piata, sa gateasca, sa..., sa...., sa.... si atunci ma intreb: el ce aduce in viata mea? care-i rostul lui?
cand intalnesti un barbat care e ceea ce-ti doresti dupa ce un timp n-ai intalnit decat barbati "relaxati" ;D e ca o gura de aer proaspat. si stii sa-l apreciezi. crede-ma pe cuvant ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă