Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
steliana:
--- Citat din: clara39 din Duminică, 07 Octombrie 2012, 21:51 ---nu zi asa...uneori poti sa cobori sau sa urci si o banala treapta...si e o nenorocire
--- Terminare citat ---
:thumbup: :)
admin:
Anul viitor, la mine la Pensiunea Sibiel, se vor desfasura 10 tabere de autocunoastere de cate 6 zile. Organizator va fi Andy Szekely. Este al 6 an de colaborare cu el.
Un link catre site-ul lui. Are acolo postat un video interesant despre...cum se fac banii!
http://www.andyszekely.ro/#sthash.uNH8smJS.dpbs
Guesswho:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 20:09 ---Anul viitor, la mine la Pensiunea Sibiel, se vor desfasura 10 tabere de autocunoastere de cate 6 zile. Organizator va fi Andy Szekely. Este al 6 an de colaborare cu el.
Un link catre site-ul lui. Are acolo postat un video interesant despre...cum se fac banii!
http://www.andyszekely.ro/#sthash.uNH8smJS.dpbs
--- Terminare citat ---
asta ma intereseaza :)
daca ai timp, admin, la momentul potrivit poate pui si pe site un link cu tema evenimentului, perioada, etc. Probabil le va afisa si Andy, dar daca nu apuc sa citesc pe site-ul lui aceste informatii la timp, poate le citesc aici...Multumesc.
admin:
Spuneam ca vreau ca in fiecare an sa organizez un "Forum Awards", intr-o locatie discutata cu cei top postari aici si la articole site. Este premiul meu pentru cei care au facut ca acest site sa ajunga atat de citit.
Asa ca probabil ca am sa devansez un pic toata "ceremonia" si vreau sa-l invit pe Andy sa tina cateva cursuri free cu voi. Urmeaza sa discut cu el pt o data, sa fixam 2 zile cand este si el liber. In principiu am mai povestit asta cu el si este deschis la o astfel de colaborare.
Sa stii ca am vazut cursantii plecand foarte multumiti de la el si multi revin la modulele urmatoare. Si asta este o carte de vizita exceptionala, cand ai un grad mare de intoarcere si de fidelizare.
Mihai de la HI-Q a stat vara trecuta la Sibiel vreo trei saptamani intr-un Bootcamp, cu Andy pe post de mentor. Nu stiam eu ce pregateste...Acum l-am vazut la tv ca a intrat in camapnie electorala, candideaza pt deputat parca..
Stiu ca Andy se ocupa de mai multi oameni politici, pe partea de gestica, persuasiune, multe altele. E bun, e tare bun! Taberele din februarie sunt deja anuntate, prima incepe din 3 februarie, apoi curg una dupa alta pana in 2 martie. Urmatoarele 2 sunt in mai si ca in fiecare an in august sunt 4.
Guesswho:
ei, asta da premiu!
desi nu ma numar printre cei care merita, recunosc ca un astfel de premiu e motivational (cel putin pentru mine, care recunosc in viata mea valoarea pe care a adus-o dezvoltarea personala).
Il stiu pe Andy, am participat la un curs sustinut de el acum ceva timp si mi-a placut, si ca om si ca trainer, in putinul timp pe care l-am petrecut impreuna.
O astfel de experienta nu poate fi decat benefica, sa imbinam 2 zile placutul cu utilul. suna bine :thumbup:
Astept cu interes detaliile, cand vor fi disponibile. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă