Aici se discuta > Subiecte generale

Autocunoastere

<< < (58/85) > >>

steliana:
greu de acceptat - dar nu imposibil - ca o situatie prin care ai trecut, ea sa se repete; de curand, mi-au trebuit patru luni sa inteleg ceea ce stiam inca de la inceput dar trebuia sa trec prin acest "foc" si sa aleg daca am inteles ... sau imi va trebui o lectie mai dura. am actionat cumva contra "vantului" desi aveam toate elementele neconcordantei "legislatiei divine" si a constientei permanente; abia cand am inteles a venit si eliberarea, insa nu m-am mai putu bucura - pentru ca ma costase prea mult suflet - decat atunci cand "raspunsurile veneau la tot pasul si pe toate caile ...

steliana:
o poveste ...  :)

o batrana doamna din scotia, care atunci cand ajungea la o intersectie arunca un bat in aer, obisnuia sa mearga in directia indicata de acesta. intr-o zi, un barbat a vazut-o la o asemenea raspantie de drumuri, aruncand batul de trei ori. a intrebat-o: de ce arunci batul in aer? ea a raspuns: il las pe dumnezeu sa hotarasca in ce directie s-o apuc. el a intreba-o in continuare: dar de ce l-ai aruncat de trei ori? batrana i-a raspuns: pentru ca in primele doua aruncari mi-a indicat directia gresita! sa se faca voia domnului, dar cum vrem noi! ...

Matei:

--- Citat din: steliana din Marți, 25 Septembrie 2012, 09:32 ---o poveste ...  :)

o batrana doamna din scotia, care atunci cand ajungea la o intersectie arunca un bat in aer, obisnuia sa mearga in directia indicata de acesta. intr-o zi, un barbat a vazut-o la o asemenea raspantie de drumuri, aruncand batul de trei ori. a intrebat-o: de ce arunci batul in aer? ea a raspuns: il las pe dumnezeu sa hotarasca in ce directie s-o apuc. el a intreba-o in continuare: dar de ce l-ai aruncat de trei ori? batrana i-a raspuns: pentru ca in primele doua aruncari mi-a indicat directia gresita! sa se faca voia domnului, dar cum vrem noi! ...

--- Terminare citat ---

dintre toate chestiile pe aceasta tema care se vehiculeaza la kilogram, tona, kilometru, povestioara asta, steliana, mi se pare foarte inteligenta si cu mult talc. :applause:

Guesswho:

--- Citat din: Matei din Marți, 25 Septembrie 2012, 09:42 ---dintre toate chestiile pe aceasta tema care se vehiculeaza la kilogram, tona, kilometru, povestioara asta, steliana, mi se pare foarte inteligenta si cu mult talc. :applause:

--- Terminare citat ---
eu ma bucur ca am acces la toate aceste informatii si ca-s atat de multe, imi folosesc liberul arbitru si aleg ce mi se potriveste.  :)

steliana:
ma bucur ca mica povestioara a placut  :) si am adus un plus acestei zi sau cum ar spune goethe: sa nu lasi sa traca o zi fara sa vezi, sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos ...  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă