Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Matei:
--- Citat din: Caroline din Joi, 06 Septembrie 2012, 22:57 ---Nu am cautat in mod special, dar am "navigat" putin de curiozitate. Nu toti cauta aventura propriu-zisa, ci tot felul de alternative... "prieteni", relatii imaginare etc. De unde trag concluzia ca oamenii nu numai ca nu sunt monogami, dar si cand sunt, prefera sa "vorbeasca" cu un computer inainte de a incerca macar sa o faca direct cu partenera/partenerul. Vorbesc de oamenii normali la cap, nu de psycho, ca sunt si de-astia destui...
--- Terminare citat ---
chiar daca ai fi cautat, tu sau altii, nu vad nimic rau in asta: suntem datori fata de noi insine sa facem orice ar putea sa ne schimbe viata in mai bine (pe cai cinstite, tin sa subliniez).
Caroline:
Viata nu se schimba in bine neaparat prin altcineva, ci prin sine insusi. Pe mine cand ma intreaba cineva daca nu vreau sa-mi refac viata, zic ba da, de vreo 3 ani incoace exact asta fac, imi refac viata. ;)
Matei:
--- Citat din: Caroline din Joi, 06 Septembrie 2012, 23:26 ---Viata nu se schimba in bine neaparat prin altcineva, ci prin sine insusi. Pe mine cand ma intreaba cineva daca nu vreau sa-mi refac viata, zic ba da, de vreo 3 ani incoace exact asta fac, imi refac viata. ;)
--- Terminare citat ---
perfect de acord cu tine. si ca s-o schimbam ar fi bine sa facem lucrurile altfel decat le facem de obicei. am citit pe undeva ca nu e nebun mai nebun decat acela care, facand aceleasi lucruri, vrea sa obtina rezultate diferite. mi se aplica si mie, deocamdata ma aflu in zona aceea de oarecare confort, de unde inca nu-mi vine sa ies. ca intr-o apa calduta, placuta. dar va trebui sa ies la un moment dat, sunt constient de asta, apa ori se va raci la un moment dat ori va fierbe. ;)
micaela:
--- Citat din: Matei din Joi, 06 Septembrie 2012, 23:35 ---perfect de acord cu tine. si ca s-o schimbam ar fi bine sa facem lucrurile altfel decat le facem de obicei. am citit pe undeva ca nu e nebun mai nebun decat acela care, facand aceleasi lucruri, vrea sa obtina rezultate diferite. mi se aplica si mie, deocamdata ma aflu in zona aceea de oarecare confort, de unde inca nu-mi vine sa ies. ca intr-o apa calduta, placuta. dar va trebui sa ies la un moment dat, sunt constient de asta, apa ori se va raci la un moment dat ori va fierbe. ;)
--- Terminare citat ---
Delta a fost o ocazie de a schimba apa calduta, necurgatoare, cu Dunarea si varsarea ei in mare. :)
Caroline:
--- Citat din: micaela din Vineri, 07 Septembrie 2012, 00:29 ---Delta a fost o ocazie de a schimba apa calduta, necurgatoare, cu Dunarea si varsarea ei in mare. :)
--- Terminare citat ---
Amin! :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă