Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: cineva din Miercuri, 05 Septembrie 2012, 06:42 ---nu am spus ca trebuie musai sa te indragostesti de "cineva"... poti sa te indragostesti in fiecare secunda de "ceva"...
poti gandi : " cum naiba reuseste o colega sa-si cumpere in fiecare luna o pereche noua de pantofi ?"
sau poti gandi:"colega iar si-a cumparat pantofi, dar ce frumos este cerul azi sau cat de frumos rasare soarele peste orasul poluat"...
daca in fiecare clipa esti indragostit de viata, aceasta te rasplateste inzecit...
--- Terminare citat ---
asa e, vezi partea plina sau partea goala a paharului. singurul lucru care-a contact ori de cate ori am cazut in genunchi a fost tocmai faptu' ca's indragostita de viata. Nu ambitii, orgolii- "va arat eu cine sunt"- nu demonstratii. Nimeni n-are de demonstrat nimic, nimanui. de ex, tu de ce esti indragostit zilele astea? :)
cineva:
am fost si voi ramane indragostit de frumusetea unei flori, de puritatea unui copil, de inteligenta unui sahist sau de formele superbe ale unei femei de pe strada...dar mai mult ca orice , ma umple de admiratie capacitatea oamenilor de a iubi, de se devota, de a darui...
atunci cand o fac.
Guesswho:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 05 Septembrie 2012, 09:42 ---materializarea intentiei - participare: baza rezultatului: increderea ca ceea ce stiu va fi prezezentat sub alta forma, combinatii de nuante; potentialul - sa vad cat pot acumula din doua milioane de informatii x doua ore; actiunea - sa ies din zona de confort, sa accesez mai mult decat pare posibil.
pentru ca nu am garantii profit de oportunitate; doar combinatia 4 - 6 - 8, ma poate face sa renunt;
4, se arata! etajul 13! :2funny:
plec la piata sa cumpar fo doo kg de opulenta ;D va dau si voua! ;)
--- Terminare citat ---
astept cu interes impresiile :)
steliana:
;D radeti de mine sau ... cu mine! ;D
va spun doar fascinatia acestei dimineti: lasand la o parte sau luand in consideratie si combinatia cifrelor, am gustat din opulenta adevarului, care a constat in neparticipare; am incurcat datele! dar... oare eu? ;) adevarul trebuia sa se manifeste! legile nescrise functioneaza in virtutea si cu respectarea tuturor virtutilor; am avut - a nu stiu cata oara - revelatia sa constientizez ca nu se poate prospera fara munca; ca nu poti accesa scara cunoasterii decat urcand treapta cu treapta, caracterul formandu-se functie de acumulare; ca toata puterea si bogatia sta doar... in noi!
si dupa toate acestea, puteti sa spuneti ca nu am avut parte de miracol? asta am vrut, asta am avut! constientizare, mai mult decat aveam! :)
impartasind, v-am daruit! m-am tinut de cuvant!
dar... sa stiti, am luat mai mult de doo kg de opulenta, sa ramana si de-o pereche de pantofi pentru Carol! ;D
Caroline:
--- Citat din: cineva din Miercuri, 05 Septembrie 2012, 12:03 ---De ce m-am nascut?
--- Terminare citat ---
Pentru ca cel putin doi oameni de pe Pamant te-au iubit inainte de a te naste si te-au creat din neant pentru a te iubi. Si asta ar trebui sa ne fie suficient. Incepand cu Noul Testament, nu mai vorbim de iubirea de religie, ci de religia iubirii. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă