Aici se discuta > Subiecte generale

Autocunoastere

<< < (49/85) > >>

Caroline:
Gabi, ai dreptate, ai pus punctul pe i.  :thumbup:
Exista o voluptate si in suferinta. Si a mai zis cineva - nu mai stiu cine: Cand lumea si oamenii din jur devin mai interesanti decat propria persoana, inseamna ca problemele proprii s-au rezolvat.

Guesswho:
    Vrei ca banii să vină în viaţa ta constant şi din ce în ce mai mulţi indiferent de condiţiile economice?
    Vrei să te re-întorci la starea de prosperitate, care este starea naturală a fiecărei fiinţe umane?
    Vrei ca miracolele sa devină o prezenţă zilnică în viaţa ta?

Dacă răspunsul la măcar una din întrebări e "DA", atunci ai ajuns unde trebuie.

Ti s-a întâmplat să câştigi bani şi chiar când te pregăteai să investeşti banii respectivi a apărut o situaţie de urgenţă care ţi-a consumat banii planificaţi pentru investiţie? Ţi s-a întâmplat să-ţi crească venitul, dar pe măsură ce venitul a crescut, din senin au apărut noi şi noi cheltuieli astfel încât la finalul lunii banii rămaşi sunt aproape de zero? Ai experimentat efectul „yo-yo", adică acum ai bani, mâine nu-i mai ai, acum iar ai bani, pe urmă iar nu-i mai ai şi asta te înnebuneşte pentru că nu-ţi poţi face nicio planificare a bugetului? Vrei să începi o afacere part-time sau full-time şi nu ştii dacă să faci sau nu pasul şi să aloci timp şi bani pentru asta?

Seminar gratuit "Atrage abundenta in viata ta" http://www.atrageabundenta.ro/evenimente

steliana:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 31 August 2012, 11:40 ---       Vrei ca miracolele sa devină o prezenţă zilnică în viaţa ta?

Seminar gratuit "Atrage abundenta in viata ta" http://www.atrageabundenta.ro/evenimente

--- Terminare citat ---

suna foarte interesant; daca mai sunt locuri, sigur voi merge; ma fascineaza accesarea "opulentei" ;) multumiri!

Caroline:
Eu m-as duce la un seminar de vindecare de fascinatia opulentei si de consumerism... unul la care sa invat cum sa ma hranesc cu soare si cum sa ma deplasez prin levitatie si teleportare si cum sa imaginez o lume fara bani... si fara vitrine cu pantofi.  :P

Guesswho:

--- Citat din: steliana din Luni, 03 Septembrie 2012, 15:46 ---suna foarte interesant; daca mai sunt locuri, sigur voi merge; ma fascineaza accesarea "opulentei" ;) multumiri!

--- Terminare citat ---
daca mergi, te rog spune-mi si mie impresiile, daca merita sau nu; la bucuresti se tin primele cursuri, la mine ajung abia pe 9 oct...pare departe. si rabdarea nu e punctul meu forte (berbec, ce vrei!  :blush:)

--- Citat din: Caroline din Luni, 03 Septembrie 2012, 16:46 ---Eu m-as duce la un seminar de vindecare de fascinatia opulentei si de consumerism... unul la care sa invat cum sa ma hranesc cu soare si cum sa ma deplasez prin levitatie si teleportare si cum sa imaginez o lume fara bani... si fara vitrine cu pantofi.  :P

--- Terminare citat ---
probabil ca se tin si astfel de cursuri, dar banuiesc ca nu-s f multi cei interesati, cel putin nu in Ro. ai vazut filmuletul cu Jasmuheen (sper ca i-am scris bine numele), mi s-a parut foarte interesant, dar imposibil de realizat pt mine, in acest stadiu de evolutie spirituala. sau poate o fi doar o autolimitare, mai stii?!
insa daca iti doresti cu adevarat, informatia utila va ajunge cumva la tine.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă