Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Guesswho:
--- Citat din: Emi 53 din Luni, 02 Aprilie 2012, 14:08 ---eu cred ca acea iubire neconditionata intr-o relatie nu o poti cere ,pt. simplu motiv ca cealalta persoana nu poate sa o dea.
--- Terminare citat ---
iubirea neconditioanata stiu eu ca nu se cere, ci se ofera. iar daca ai ajuns sa iubesti astfel, cu siguranta ca atragi doar oameni care au acelasi nivel vibrational si care iti intorc iubirea, fara a fi nevoie sa ceri ceva.
de fapt, cand iubesti neconditionat, esti plin de iubire, conectat cu sursa, cum spui tu, iar actuala nevoie de iubire (specific iubirii conditionate), acel gol interior dispare. implicit si nevoia de a cere iubire. :)
Emi 53:
ai dreptate, iubirea neconditionata numai se ofera.
silviu:
ok, o accept!
Guesswho:
e un "schimb" reciproc in iubirea neconditionata, doar ca intai oferi ::) si abia pe urma primesti ;D...infinit mai mult :coolsmiley:
Guesswho:
ma gandeam azi la sala ce inseamna dezvoltarea personala pentru mine, cum as putea s-o definesc. in cuvinte simple as spune ca este dezvoltarea (nu schimbarea) a ceea ce avem in interiorul nostru, ajungand sa ne cunoastem foarte bine si sa inlaturam obstacolele(blocajele), lasand sa straluceasca adevaratul nostru potential si nu in ultimul rand, valorificarea acestui potential.
o alta definitie a dezvoltarii personale: "Evolutia nu te face handicapat ci iti ofera alte variante, iti ofera capacitati mult mai bune si eficiente sa faci tot ceea ce faceai inainte. Doar ca orice faceai inainte cu efort, acum faci cu usurinta."
si apropos de iubire si relatii de cuplu,
http://www.nlpmania.ro/ignoranta-care-a-distrus-milioane-de-cupluri-si-inca-mai-distruge/
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă