Aici se discuta > Subiecte generale

Autocunoastere

<< < (26/85) > >>

Emi 53:
Si eu m-am regasit in cuvintele acestea despre dragoste mult timp.dar azi,[dupa ani de singuratate si implicit de autocunoastere] ma regasesc mai mult daca imi raspund asa;ma simt iubita cand sunt eu cea adevarata, fara masca, cand ma iert,cand ma incurajez,, cand ma las sa iubesc in felul meu. Cand inima reuseste sa spuna mintii; te iubesc, n-o sa te parasesc niciodata, o sa am mereu grija de tine. Cand te iubesti pe tine neconditionat .

Caroline:

--- Citat din: Emi 53 din Duminică, 01 Aprilie 2012, 20:57 ---Cand te iubesti pe tine neconditionat .

--- Terminare citat ---

Greu!  ;D

steliana:

--- Citat din: Emi 53 din Duminică, 01 Aprilie 2012, 20:57 ---Cand inima reuseste sa spuna mintii; te iubesc, n-o sa te parasesc niciodata, o sa am mereu grija de tine.
--- Terminare citat ---

da ... se inchide circuitul cand trupul valseaza ...  :)

Emi 53:
eu cred ca acea iubire neconditionata intr-o relatie nu o poti cere ,pt. simplu motiv ca cealalta persoana nu poate sa o dea. Acel gol pe care il simtim in noi poate fi inceputul evolutiei spirituale personale , o cale unica pt. fiecare adica prin experienta proprie poti sa descoperi ca Dumnezeu se afla in tine-ca, oricand doresti poti aveao intilnire cu CREATORUL.Dumnezeu poate fi trait ca experienta si descoperit inauntrul tau si de jur imprejurul tau. Eu iubirea neconditionata o percep numai de la SURSA, CREATOR,DUMNEZEU. UNIVERS.Aceasta  este experienta vieti mele.va doresc la toti o zi minunata.

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 31 Martie 2012, 16:21 --- Am incercat sa-l fac constienta de asta, ca prietena macar, daca nu ca altceva, dar din pacate el nu a reusit sa treaca pragul autoacceptarii.  :-\

--- Terminare citat ---
stiu ce spui, dar, din pacate e lupta cu "morile de vant" in cazuri din astea. cu constientizarea tre` sa se confrunte fiecare, apoi cu acceptarea. ori daca persoana nu-i pregatita sa faca asta, orice incercare e sortita esecului.
ma gandesc cat de greu schimb ceva la mine, cate re-caderi am si cata vointa imi trebuie ca s-o iau de la capat pana reusesc ce-mi propun. daca lucrul cu mine e atat de dificil, cand am motivatie, am vointa(poate nu intotdeauna atat cat ar trebui  :blush:), e foarte greu este sa incerci sa faci asta cu cineva care n-are niciun gand sa se schimbe...si-apoi, pentru ce? ca binele vazut de mine, poate altuia i se pare un mare rau...asa ca, alegerea ne apartine fiecaruia, la momentul potrivit :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă