Arhiva > Arhiva
Biblioteca
Nicoleta Bucuresti:
Buna
:)
Atasez o carte. Poate va intereseaza ......
almi_gabi:
O carte pe care o rasfoiesc in ultima vreme si mi se pare interesanta este "Partea intunecata a cautatorilorde lumina" de Debbie Ford. O carte despre cum sa ne recuperam puterea, creativitatea, stralucirea si visele. Si ca sa va faceti o idee despre ce se vorbeste in carte va dau un paragraf:
"Fiecare fiinţă omenească se naşte cu un sistem emoţional sănătos. Când ne naştem, ne iubim şi ne acceptăm pe noi înşine. Nu emitem judecăţi legate de care părţi anume din noi înşine sunt bune şi care sunt rele. Existăm în întregimea fiinţei noastre, trăind momentul şi exprimându-ne liber. Pe măsură ce creştem, începem să învăţăm de la oamenii din jurul nostru. Ei ne spun cum să ne comportăm, când să mâncăm, când să dormim - şi începem să facem deosebiri. Învăţăm ce comportamente ne fac să fim acceptaţi şi care dintre ele ne fac să fim respinşi. Învăţăm cum să primim un răspuns prompt, sau dacă strigătul nostru rămâne fără răspuns, învăţăm să avem încredere în oamenii din jurul nostru, sau să ne fie
frică de ei. Învăţăm consecvenţa sau inconsecvenţa. Învăţăm ce calităţi sunt acceptabile în mediul nostru şi care nu sunt. Toate acestea ne distragde la a trăi în acest moment şi ne împiedică să ne exprimăm liber."
Nicolette:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 19 Noiembrie 2012, 19:32 ---Citesc acum " Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor", de Gary Chapman si Ross Campbell.
E o carte care ar trebui citita de toti parintii. O recomand.
--- Terminare citat ---
salutare! La ce editura a fost publicată? Exista si in format PDF?
Merci
Karola:
Tocmai am terminat de citit ,,Pelegrinul - Sfarsit de calatorie" autor Attya (LiaV-face parte din comunitatea Single), o carte care merita citita. Mi-am placut cum a ,,tesut'' totul intr-o poveste de iubire.
LiaV, am inteles dintr-o postare mai veche ca esti foarte ocupata, dar tin sa te felicit in mod special, vreau neeaparat un autograf, si abia astept urmatoarea carte.
Iti doresc multa sanatate si multa inspiratie, pentru ca mie imi place cum scrii, draga LiaV!
LiaV:
--- Citat din: Karola din Marți, 29 Ianuarie 2013, 12:57 ---Tocmai am terminat de citit ,,Pelegrinul - Sfarsit de calatorie" autor Attya (LiaV-face parte din comunitatea Single), o carte care merita citita. Mi-am placut cum a ,,tesut'' totul intr-o poveste de iubire.
LiaV, am inteles dintr-o postare mai veche ca esti foarte ocupata, dar tin sa te felicit in mod special, vreau neeaparat un autograf, si abia astept urmatoarea carte.
Iti doresc multa sanatate si multa inspiratie, pentru ca mie imi place cum scrii, draga LiaV!
--- Terminare citat ---
Iti multumesc, Carla si ma bucur ca ti-a placut cartea scrisa de mine!
In martie, cand voi merge la Sighisoara, poate reusim cumva sa ne intalnim ca sa-ti dau autograful. Sper ca am retinut bine ca esti din Sibiu, unde am de gand sa-mi vizitez o prietena.
Urmatoarea carte sper sa apara pana in primavara, cel tarziu in vara.
Si eu iti doresc tot binele din lume!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă