Arhiva > Arhiva

Biblioteca

<< < (8/16) > >>

micaela:

--- Citat din: micaela din Luni, 13 August 2012, 00:26 ---Printre multe altele, azi am discutat si despre cartea asta: "Cele cinci rani care ne impiedica sa fim noi insine" de Lise Bourbeau. exista si pe scribd.

--- Terminare citat ---
mi-am aruncat o privire pe inceputul ei. pare aducatoare de raspunsuri si talmaciri.

PGabriela:
Mi-a parut bine sa vad ca si altii sunt interesati de acest subiect - dezvoltarea personala.
Mi-am cumparat cateva carti care mi s-au parut interesante si nu am gresit deloc.
Am aflat foarte multe "maruntisuri" care-mi scapau inainte sa citesc aceste carti.

Anatomia sufletului - am asteptat aproape doi ani pana au reeditat cartea  :tickedoff:
 Louise L. Hay - Iubeşte-te pe tine însuţi şi vindecă-ţi viaţa
                       - Puterea este în interiorul tău
 Djuna Wojton - Vindecarea karmei
 Daniel Meurois-Givaudan - Bolile karmice
  Tara Meyer-Robson - Fluxul - 40 de zile pentru o transformare totală a vieţii

Maestrul Stephen Co- Mâinile tale te pot vindeca
Jasmuheen -  Programul Pranic

Acum citesc - Puterea extraordinară a subconştientului tău - Joseph Murphy

urmeaza sa citesc - Shriley MacLaine - Camino = doar ca am in vedere in viitorul apropiat, sa si fac acest drum!
Sper ca printre voi sa fie doritori si pentru acest traseu, am vazut ca deja sunt circuite pentru a putea efectua calatoria doar ca, sunt de durata scurta si se parcurge cu bicileta, eu as dori sa pot face acel drum “LA PAS”

almi_gabi:
Un film al lui Wayne Dyer despre schimbarea prioritatilor noastre odata cu trecerea timpului.
"De la ambitie la sens"- Descoperind sensul vietii

SCHIMBAREA - Documentar ( subtitrare in romana ).flv

Caroline:
Exceptional film, Gabi!  O0

Guesswho:
subscriu, Caroline.  :)
eu l-am vazut acum cateva saptamani si tare mi-a placut.
aseara l-am revazut si mi-a schimbat starea in bine.
iti multumesc, Gabi  :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă