Arhiva > Arhiva

Brainstorming - adica sa vedem ce idei avem

<< < (16/30) > >>

Caroline:
Teoretic, sunt de acord. Practic, cred ca motivatia lipseste. Si tare mi-e teama ca nu e deloc off-topic (cel putin in ce ma priveste) chestia asta cu fumatul aici. Practic, stiu ca trebuie sa schimb TOTUL lasandu-ma de fumat (nu numai reflexele conditionate digestive si cele legate de cafea si "pauze" de meditatie la o tigara, a caror lipsa va fi teribil de deranjanta mult timp). Si problema e - ca sa ma explic de ce nu e off-topic - ca vreau sa schimb tot, vreau ca multe (nu numai fumatul) sa nu mai tina de personalitatea mea, ci, dimpotriva, sa fie inlocuite de altele, pe care nu le-am avut niciodata... si, da, Luci, ai mare dreptate, daca acea "acasa" ar exista (sau daca macar as putea crede ca va exista candva), acolo fumatul nu si-ar mai avea locul. Si nu vreau sa iau pastile pentru asta, m-am saturat de pastile, unele mi-au dat la un moment dat viata peste cap. Poate vi se pare exagerat, dar nu e vorba de a renunta pur si simplu la o dependenta... Pot sa nu fumez si fara medicamente, am incercat. Numai ca nu pot trai cu golul care se creeaza atunci cand ai iluzia ca ti-a mai ramas doar ceva din ce-ai fost candva (subliniez ca sunt constienta ca e o iluzie) si ca trebuie dintrodata sa n-o mai ai, nici pe aia, asa iluzie cum e. E un fel de vid de personalitate, fiindca inca n-am pus nimic in loc.

Ceva aparent fara legatura de care mi-am adus aminte acum. Zilele astea mi-a trecut prin cap (conexiuni colaterale de la lecturi) ca inca n-am pus nimic suficient de intens in locul a ceea ce a fost. Atunci lucram la foc continuu, iubeam la foc continuu, chiar ma certam la foc continuu (in ultimul timp). Acum, prin comparatie mi se pare ca vegetez (cu rare exceptii), desi duc o viata pe care 99% din oameni o duc, in intreaga lor existenta... dara fara sa aiba un alt precendent. Trebuie sa gasesc un sens care sa umple acest vid. Atunci, dependentele si alte celea vor disparea de la sine. Cre'ca bat campii... sper sa se inteleaga ceva. :-[

bit:
Se intelege, stai linistita, daca cineva se uita un pic cu atentie la ce ai postat (nu numai aici), piesele din puzzle incep sa se potriveasca :)

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 20:01 ---niciodata nu-i prea tarziu sa te intorci spre tine. bravo, Silviu  :)

--- Terminare citat ---
spre mine? io m-as intoarce spre o domnisoara ::)

Guesswho:
Silviu, ai inteles ce-am vrut sa spun, esti barbat destept  ;)

wonderland:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 08 Februarie 2012, 00:00 ---c) impacarea cu viitorul (a astepta mai mult de la tine, fara sa te condamni).

In ce priveste ce fel de dezvoltare personala ne dorim, se pare ca ne incadram la b spre c...  ;)

--- Terminare citat ---

Sau, a astepta mai putin de la tine, fără să t condamni. O0 Azi, în prima mea zi, se pare că am o mică obsesie pentru perspective si nuante.
Sau o fi o...caracteristică a mea? :oops:

On topic:
a) să fii cât de bun poți fi,
b) să încerci ceva nou, diferit
c) să explorezi, cu curaj și dorința de a învăța, în interiorul, în exteriorul lumii tale și pe toate cărările dintre ele.
Zi frumoasă tuturor!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă