Arhiva > Arhiva
Brainstorming - adica sa vedem ce idei avem
Emi 53:
Mi-a placut ideea, ca memoria apei din pamantul natal duce la nostalgia tarii ,f.frumos spus in l.franceza ;La maladie du pays;, nostalgie pe care am simtit-o majoritatea celor plecati din tara, pt. un timp mai indelungat.Am remarcat influenta cuvantului INDIFERENTA asupra apei ,care este asemanatoare cu cuvantul ,sila .detest,ura.Probabil de aceia ne doare asa de mult indiferenta celor dragi din jurul nostru.
Caroline:
Pe mine ma intriga putin ideea... parca nu mi-as da voie sa cred 100% intr-o anumita teorie, oricat de originala ar fi, pana la urma se invecheste cand locul ei este luat de alta. Totusi... cred ca ideea in care as putea sa cred, de aici, este ca in loc sa visam sa ajungem pe Luna, ar trebui sa ne bazam mai mult pe lucruri devenite atat de banale incat toata lumea le considera un "dat" a priori si nu le mai da nicio importanta. Apa e doar una dintre ele. Nevoile noastre umane bazale ar fi un alt punct de vedere.
Emi 53:
Mie ideea mi-a placut , cu toate ca sunt departe de-a crede 100% in aceasta teorie sau in alta teorie.
Caroline:
Mie mi-a placut ideea ca, daca vrei, poti sa faci mult bine doar cu un gand... chiar si apei. Daca la gand adaugi si vorba si fapta, posibilitatile devin nelimitate. :)
bit:
Dupa cum a spus Arhimede: "Dati-mi un punct de sprijin si eu va fac parghia care sa rastoarne lumea"
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă