Arhiva > Arhiva
Brainstorming - adica sa vedem ce idei avem
luciamanta:
Există un adevăr cu vână mare, un adevăr care se naşte pur şi simplu din existenţă. Din muncă. Din viaţă. Fără speculaţii. Un adevăr în sine al vieţii. Pe care, cel ce o trăieşte o percepe în felul său.
Emi 53:
eu vad adevarul ca un mod de viata.,sa ma raportez la cine sunt eu cu adevarat in raport cu tot ce ma incojoara.si nu de putine ori am descoperit un adevar nu foarte flator pt. mine.cred de asemenea ca atunci cand simti intuitiv adevarul , este de fapt adevarul tau si nu adevarul absolut,.dar adevarul tau iti da o mare libertate de-a te depasii de a nu ramine blocat in adevarul de acum, dea avea sansa la alt adevar.
steliana:
o piatra care m-a lovit si pe mine atunci cand am pus aceste intrebari.
cum il vad eu? poate ieri as fi scris altceva dar acum ... vad adevarul doar in Univers si legile acestuia; masura in care pot face comunicarea imi releva cate un pic de adevar; mai cred ca aici ne pregatim sa "invatam sa mergem" spre adevarul absolut.
sa traim in adevar? este cumplit cand le cerem altora sa fie adevarati cand nici noi nu stim daca suntem ... sau cat suntem ...
Emi 53:
sa incercam sa traim in adevar , nu inseamna ca pretindem de la cineva ceva.in cel mai bun caz ceri ceva de la tine
Tatiana:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 04 Aprilie 2012, 11:55 ---
eu cred ca Adevarul e o congruenta a ceea ce simtim, cu ceea ce gandim, cu ceea ce spunem, cu ceea ce facem; e un echilibru a ceea ce suntem si se recunoaste printr-o totala liniste si impacare cu sine. e un punct zero, o centrare perfecta a fiintei. :)
--- Terminare citat ---
frumos spus Mica...
intrebarea mea este: cum poti trai in Adevar intr-o lume falsa? sau macar pe care o percepi ca fiind falsa?
si apoi, care Adevar conteaza? al meu sau al celor cu care relationez? cat relativism este totusi in Adevar...macar sa ni-l facem frumos! ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă