Arhiva > Arhiva

Brainstorming - adica sa vedem ce idei avem

<< < (4/30) > >>

steliana:

--- Citat din: Caroline din Luni, 12 Martie 2012, 22:17 ---Ca am cunoscut adevarul, si nu o alta auto-iluzie frumoasa despre noi insine. Sa fiu sincera, am trait atat de mult intr-o perioada cu astfel de autoiluzionare, incat devenise mai "adevarata" decat adevarul.  :hammer:

--- Terminare citat ---

Ce este Adevarul?
Cum ne dam seama cand il traim si daca?
Cati dintre noi sunt pregatiti  - si cum - sa il recunoasca?

almi_gabi:

--- Citat din: steliana din Luni, 02 Aprilie 2012, 09:50 ---Ce este Adevarul?

--- Terminare citat ---

este relativ; are mai multe fatede pentru ca are mai multe componente relationale; raspunsul difera de la un om la altul  in functie de situatia fiecaruia

micaela:

--- Citat din: steliana din Luni, 02 Aprilie 2012, 09:50 ---Ce este Adevarul?
Cum ne dam seama cand il traim si daca?
Cati dintre noi sunt pregatiti  - si cum - sa il recunoasca?

--- Terminare citat ---

daca tot ai aruncat piatra, si scoate-o la Lumina  :)
eu cred ca Adevarul e o congruenta a ceea ce simtim, cu ceea ce gandim, cu ceea ce spunem, cu ceea ce facem; e un echilibru a ceea ce suntem si se recunoaste printr-o totala liniste si impacare cu sine. e un punct zero, o centrare perfecta a fiintei. :)

luciamanta:
   Mica, eu subscriu la ceea ce ai scris mai sus. As adauga faptul că adevarul mai inseamna nevoia de a realiza ceva. Ceva care sa insemne ceva pentru noi si pentru oameni. Adevarul mai inseamna acea nevoie de a da frâu liber sentimentelor, iar daca plangi, este un semn de curaj si pana la urma, de adevar.

rocky:
adevarul nu este decit o valoare relativa de stare legata de o actiune sau afirmatie, care la rindul ei este mai mult sau mai putin obiectiva in functie de mai multi factori; modul cum il percep si il accepta indivizii este diferit - si aici se poate filozofa cit cuprinde ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă