Arhiva > Arhiva

Brainstorming - adica sa vedem ce idei avem

<< < (29/30) > >>

Matei:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 10 August 2012, 14:39 ---hai sa va prezint ultima mea pasiune: hartie cu seminte. Cardul e facut din hartie reciclata care contine seminte de flori sau plante aromatice. Am oferit la inmormantarea nasei mele cate un astfel de card plantabil. Am admirat intr-o gradina a unui cunoscut flori crescute din acest card. Arata asa:

Dupa evenimentul asta am mai facut (doar la cererea unor persoane apropiate ) carduri si pentru evenimente fericite: o nunta, doua botezuri, declaratie de dragoste a unui tanar indragostit si timid  :giggle: , acum lucrez la ceva simplu pentru o nunta de argint  :smitten: . Imi place ca fiecare eveniment reprezinta o provocare, de fiecare data vreau sa fie ceva unic, diferit de ce am facut anterior. Daca vreti, va mai arat si altele.... ;)

--- Terminare citat ---

foarte interesant, placut si util mod de a-ti petrece timpul! crezi ca o fetita de 15 ani ar putea sa invete sa faca asa ceva? ce inseamna hartia cu seminte?

Emi 53:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 10 August 2012, 14:39 ---hai sa va prezint ultima mea pasiune: hartie cu seminte. Cardul e facut din hartie reciclata care contine seminte de flori sau plante aromatice. Am oferit la inmormantarea nasei mele cate un astfel de card plantabil. Am admirat intr-o gradina a unui cunoscut flori crescute din acest card. Arata asa:

Dupa evenimentul asta am mai facut (doar la cererea unor persoane apropiate ) carduri si pentru evenimente fericite: o nunta, doua botezuri, declaratie de dragoste a unui tanar indragostit si timid  :giggle: , acum lucrez la ceva simplu pentru o nunta de argint  :smitten: . Imi place ca fiecare eveniment reprezinta o provocare, de fiecare data vreau sa fie ceva unic, diferit de ce am facut anterior. Daca vreti, va mai arat si altele.... ;)
[
Foarte frumos,felicitari .Da-ne mai multe detali daca poti.
--- Terminare citat ---

Caroline:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 10 August 2012, 14:39 ---Daca vreti, va mai arat si altele.... ;)

--- Terminare citat ---

Ar fi interesant de vazut cum arata si in fazele urmatoare, cu semintele incoltite, cu plantutze...  ::)

Caroline:

--- Citat din: Matei din Vineri, 10 August 2012, 14:16 ---atunci felicitari din toata inima, respect!  :flori: si daca eu as vrea sa ma intersectez (numai) cu linii asemanatoare, se poate ? de ce trebuie sa fie diferite?

--- Terminare citat ---

Pentru ca sufletele asemenea se suprapun, sufletele pereche se completeaza.  ^-^

Guesswho:

--- Citat din: Matei din Vineri, 10 August 2012, 14:57 ---foarte interesant, placut si util mod de a-ti petrece timpul! crezi ca o fetita de 15 ani ar putea sa invete sa faca asa ceva? ce inseamna hartia cu seminte?

--- Terminare citat ---
stiu si eu daca poate invata? daca vrea, cred ca da, nu-i nimic complicat, doar ca nu iese asa din prima. eu am avut destule incercari pana am ajuns la performanta asta. inca sunt in cautare de solutii de simplificare a procesului, asa ca , peste un timp s-ar putea sa spun ca sigur si fiica ta poate sa faca asa ceva. lasa-mi putin timp.
hartia cu seminte este hartie reciclata in care am pus seminte de flori. se pot pune seminte de ierburi aromatice sau orice fel de seminte micute, daca-s prea mari nu iese bine :)

--- Citat din: Emi 53 din Vineri, 10 August 2012, 17:37 ---[Foarte frumos,felicitari .Da-ne mai multe detali daca poti.

--- Terminare citat ---
Emi53, am sa mai revin cu poze zilele urmatoare. la ce detalii te referi? ca sa stiu sa raspund la obiect.  :)

--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 20:36 ---Ar fi interesant de vazut cum arata si in fazele urmatoare, cu semintele incoltite, cu plantutze...  ::)

--- Terminare citat ---
Caroline,am in ghivece niste firicele firave care au iesit din carduri. au abia cateva zile de cand le-am plantat, peste vreo 3-4 zile, dupa ce mai cresc putin, le fac o poza sa le vezi. Plantele la maturitate ajung cam in 3-4 saptamani....zic cei care au flori deja.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă