Arhiva > Arhiva
Brainstorming - adica sa vedem ce idei avem
steliana:
:2funny: :applause:
Caroline:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 08 August 2012, 23:45 ---Auzi, bre Carol? Sigur predai biologie? N-ai incurcat nimic?
--- Terminare citat ---
Ba da. Eu eram singura din liceu care si-a luat bacu' cu 10 la romana, da' ai mei tineau mortis sa ma duc la medicina. N-au vrut s-auda nici de limbi straine, nici de psihologie... For info, pana acum am mai predat engleza, franceza, desen, operare PC si formare formatori. Totusi, biologia are ponderea cea mai mare. ;D Da' daca m-apuc sa-mi spun tutta la storia aici se duce brainstormingu'... si suntem off topic. >:D
Matei:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 08 August 2012, 20:39 ---Lumea în linii și puncte
Nu sunt cu nimeni. Sunt doar cu mine. A fi cu tine însuți înseamnă a fi cu nimeni. Nu poți avea revelația existenței tale. Dispărând, nu te revendică nimeni. Poți să-ți spui la fel de ușor că exiști sau că nu exiști. În fond, e același lucru: în ambele cazuri, nu te contrazice nimeni.
--- Terminare citat ---
tu ai scris asta, caroline?! ::)
steliana:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 08 August 2012, 23:41 --- @ Steliana. Pentru mine echilibrul nu e congruent cu fericirea.
--- Terminare citat ---
nici nu poate fi! stare si desertaciune ... ;)
Caroline:
--- Citat din: Matei din Joi, 09 August 2012, 14:32 ---tu ai scris asta, caroline?! ::)
--- Terminare citat ---
Da, dom'ne, io mi's aia... cu 10 la literatura si corigenta la scoala vietii, vorba Vulpeascai.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă