Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 16 - 18 martie
adam:
Buna Dorys, Anshoci si eu merg tot din bucuresti si as merge cu autocarul. Voi cand v-ati decis sa plecati ? Putem vorbi mai multe detalii direct pe e-mail andreid75@yahoo.com. Multumesc.
dorys:
Buna Adam ,
Nu am hotarat inca nimic , sa ne documentam si sa stabilim impreuna , in functie de programul fiecaruia...eu zic ca e cel mai bine asa , ok ?
anshoci:
Buna Adam si Dorys
O sa plecam cu autocarul din Autogara Militari, sunt cateva firme care au mai multe curse directe pana la Sibiu, in fiecare zi si nu cred ca e nevoie sa ne facem rezervare, ptr. ca nu cred ca va fi aglomerat pe 16 martie..........oricum o sa stabilim atunci cu ce cursa plecam, in functie de ora la care trebuie sa ajungem in Sibiu........voi v-ati facut costume pentru carnaval?
adam:
Buna Anshoci, ai dreptate nu cred ca va fi necesara rezervare. Cel mai bine sa vorbim mai aproape de 16 martie sa stim cum ne organizam ziua de vineri ... Nu mi-am facut costum si sincer nici nu m-am gandit ca va fi cazul... Trebuie sa ne mai interesam daca va fi necesar :)
Onuta:
Buna seara :)
Sunt nou inscrisa. Vad ca se intampla lucruri interesante pe aici, iar atmosfera este de vacanta :)
Nu am obisnuinta forumurilor :) Sper sa ma descurc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă