Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 16 - 18 martie
rocky:
vorba lunga, saracia omului :P
plus ca n-avea farmec sa va lungiti atita timp cit unele persoane aveau tendinta sa monopolizeze discutia
almi_gabi:
pai 2 minute inseamna monopol? :box:
o femeie trebuie sa povesteasca fro' 2 zile si apoi isi mai aduce aminte ca a uitat cate ceva
da' la sfarsit tot nu te-am lasat pana nu ne-ai spus de hobby-urile tale ; acum ca te-ai dat de gol ce zici, nu faci mataluta in asa fel sa ne arati pe aici niscai poze facute de tine ( fara persoane :coolsmiley: )
VIOLETA:
hop si eu :angel:
pe mine si acu'ma pufneste rasu' :2funny:cand imi amintesc partea cu spovedania,mai ales cu almi-gabi :applause:
totul a fost ok
rocky:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 19 Martie 2012, 20:34 --- nu faci mataluta in asa fel sa ne arati pe aici niscai poze facute de tine ( fara persoane :coolsmiley: )
--- Terminare citat ---
adica chestii artistice?
anshoci:
Buna tuturor
Vreau sa multumesc organizatorului si gazdelor pentru aceste 3 zile petrecute in tabara si sa-i salut pe cei pe care am avut placerea sa-i cunosc. Au fost trei zile frumoase care m-au deconectat de la viata de zi cu zi si mi-au oferit o alternativa frumoasa la weekend-urile petrecute in Bucuresti. Sper sa mai petrecem astfel de momente placute si astept sa va revad pe o parte dintre voi in actiunile viitoare. Numai bine tuturor! :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă