Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 16 - 18 martie
VIOLETA:
Nu stiu cand ajung,pt ca vreau sa experimentez un nou traseu prin Rasnov-Victoria-Sibiu centura-Vale,mi se pare mie mai scurt si ,dupa cate am aflat ,drumul este ok :giggle:
admin:
Asa cum am anuntat pe topic, orele la care comunicasem plecarile organizate, cu masina Pensiunii Sibiel, din gara Sibiu erau:
13.00 si 16.30. La 13.00 plec eu impreuna cu Codruta C, Anisoara S, Doina N si Adriana N. Masina este deja plina, nu mai am cum sa iau pe nimeni. Oricum au fost singurele care mi-au transmis ca doresc sa vina impreuna cu mine la acea ora.
La 16.30 era inscris doar Sorin (el sosea la 16.00), dar mi-a comunicat telefonic ca are sa vina cu altcineva din gara pana in Sibiel. Acum am citit si mesajul lui anshoci. Am lasat aici pe topic numarul de telefon al administratorului, d-l Bucur, cel care ar putea veni in gara pt plecarea spre Sibiel la ora 16.30. Eu ii comunicasem anularea pt 16.30 dupa ce Sorin imi comunicase ca nu vine. Luati legatura direct cu el.
admin:
Violeta, cand am fost la Bran am urmat acel traseu, mai scurt dar ceva mai rau ca si calitate a drumului. Peisajele sunt superbe, zona este cu adevarat minunata, dar este posibil ca in cele doua saptamani de dezghet sa fi aparut noi gropi. Eu iti recomand, desi mai lung, traseul clasic, Brasv - Fagaras - Sibiu.
admin:
Anshoci, eu nu pot sta lipit de calculator si sa raspund la foc continuu. Asa cum am anuntat de dimineata, o sa intru printre picatele pe forum pt raspunsuri. Azi este ultima zi de pregatire si sunt o gramada de probleme de pus la punct. Problema cu conexiunea din gara Sibiu era anuntata dinaintea plecarii mele la Hajdu si am rugat, pe cei care vin cu mijloace in transport in comun sa-mi comunice, sa stiu cum sa ma organizez. Cum am intrat cum ti-am raspuns, il poti citi mai sus cu cateva mesaje.
VIOLETA:
Multumesc pt.sfat!
La sfarsitul lui noiembrie am fost si eu pana in Bran si a fost ok!nu stiu mai departe ce-o fi :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă