Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 16 - 18 martie
sorins:
Ce optiuni de transport exista din Sibiu pana in Sibiel ? Din cate vad sunt cativa KM buni .. exista microbuze sau ceva de genul ? Taxi-uri dispuse sa mearga pana acolo ?
Pe net n-am gasit nimic concludent.
Stie cineva, daca se va putea circula cu cauciucuri de vara in perioada respectiva ? In cazul asta as veni cu masina, si am cateva locuri in masina pentru bucuresteni.
admin:
Pana la data de 1 aprilie, cauciucurile de iarna sunt obligatorii. Cel putin in UE. Plec de doua ori in Ungaria luna aceasta si m-am interesat expres.
Asa cum am anuntat, functie de numarul de persoane care au sa calatoreasca cu mijloace de transport in comun pana la Sibiu, o sa organizam ceva pana la Sibiel. Eu sunt plecat pana duminica in Ungaria, este bine sa-mi transmiteti aici pe forum, daca sositi in acest mod si la ce ora ajungeti. Cand ma intotrc va contactez pt a ma asigura ca o sa stiiti unde ne intalnim la gara sau autogara.
Victorman:
Astept variante referitoare la drum din partea voastra. Daca nu se ofera cineva cu masina, ramane sa margem cu a mea, plecare de la gorjului. Astept variante sau camarazi de drum, accept 3 pasageri, mai multi ar insemna sa stea un pic incomod .Sunt sofer de meserie si apreciez confortul, prefer sa stea 2 pe bancheta din spate lejer decat 3 sardina ;D. Sa nu aveti preferinta referitoare la masina :tickedoff:
anyasolo:
--- Citat din: Victorman din Marți, 06 Martie 2012, 21:28 ---Astept variante referitoare la drum din partea voastra. Daca nu se ofera cineva cu masina, ramane sa margem cu a mea, plecare de la gorjului. Astept variante sau camarazi de drum, accept 3 pasageri, mai multi ar insemna sa stea un pic incomod .Sunt sofer de meserie si apreciez confortul, prefer sa stea 2 pe bancheta din spate lejer decat 3 sardina ;D. Sa nu aveti preferinta referitoare la masina :tickedoff:
--- Terminare citat ---
Victorman, inteleg ca veniti din Bucuresti. Daca alegi ruta Brasov- Fagaras- Sibiu- tabara(eu merg in Vale), si mai este 1 loc liber la tine in masina, ma poti transporta si pe mine? contracost benzina, bineinteles :)
VIOLETA:
Buna dimineata tuturor!
M-ar incanta si pe mine ideea de a merge cu o masina din Bucuresti,dar nu am inteles pana acu'cate masini se organizeaza.
Victorman,daca pleci pe Brasov treci probabil prin Balotesti city unde locuiesc eu,deci poti tine cont si de optiunea mea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă