Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 16 - 18 martie

<< < (23/46) > >>

admin:
Se poate schia la Trecatoarea lupilor, in Gura Raului. Este si un webcam live  instalat.

anshoci:
la ce distanta e partia de schi de Sibiel? cum se ajunge pe partie fara masina? exista locuri de cazare in zona ? cam ce tarife sunt pentru cazare? se poate inchiria echipament de schi? va rog cat mai multe raspunsuri la toate aceste intrebari.........daca e zapada, as vrea sa raman la schi dupa tabara new entry din 16-18 martie....

admin:
5 Km. Nu se poate ajunge fara masina.Sunt cateva pensiuni bune in Gura Raului. Incearca pe turistinfo pt tarife, apoi scrie-mi la ce te-ai oprit. Dar parerea mea este ca daca doresti sa schiezi, in continuarea taberei de la Sibiel mai bine sa mergi in Paltinis. Sunt tunuri de zapada, doua partii, locuri de cazare etc. Din Sibiu este un autobuz care urca si coboara dupa un anumit program. Nu stiu cata zapada va mai fi la 900 m altitudine peste 3 saptamani. Paltinisul este la 1650 m.

anshoci:
Multumesc  mult pentru raspunsuri. O sa vad atunci unde voi merge la scki. Nu cred ca e nevoie sa fac rezervari dinainte, avand in vedere ca voi ramane la ski in cursul saptamanii. E obligatoriu costumul de carnaval? nu prea am chef sa investesc timp si bani in el............. doar o masca la ochi e ok?
o seara frumoasa!

admin:
La intrebarea aceasta n-am raspuns. Doar o precizare. Stiu ca in foarte putine locuri in tara Carnavalul are traditie. Noua, celor din zona asta de tara ne este foarte simplu sa intelegem placerea carnavalului pt ca am fost obsnuiti cu el. In fiecare an in ianuarie - februarie, de la copiii de gradinita pana la bunici, toata lumea participa la aceasta sarbatoare. Celor care sunteti din alte parti, va este probabil mai greu sa intelegeti bucuria mastilor, a petrecerii de carnaval. Si mie mi-ar fi greu sa inteleg o traditie din alta parte a tarii, daca nu stiu ce inseamna acea sarbatoare.
Tocmai de aceea incerc cu fiecare ocazie sa arat cate ceva mai deosebit, mai interesant, sa prezint cate un pic din lucrurile obisnuite aici, dar necunoscute in alta parte. Asta nu inseamna ca fortez pe cineva la "investitii" in costume. A fost o propunere a mea, ca cei din tabara new entry sa intre intr-o atmosfera de sarbatoare si sa foloseasca prilejul de a-i cunoaste pe cei vechi. Asta nu inseamna doamne - fereste obligatie. Am organizat multe asemenea sarbatori si pt oameni din alte parti decat Sibiul si am vazut ca toata lumea este foarte incantata de carnaval. Sa-si regaseasca prietenii in costume si masti hazlii. Intr-un carnaval ca sa intri ca si participant in atmosfera, trebuie sa fi mascat, altfel n-are nici un haz. E acelasi lucru ca atunci cand la serile de bal din sate, batranele stateau pe margine si urmareau jocul flacailor si a fetelor. Se bucurau de bucuria tinerilor, dar atat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă