Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
Guesswho:
--- Citat din: bitek din Marți, 27 Martie 2012, 17:25 --- Orgoliul e unul din lucrurile care pot duce la groapa o relatie (cred ca ma repet).
--- Terminare citat ---
daca vorbim de o relatie in adevaratul sens al cuvantului, cei doi vor gasi o cale de mijloc pentru a rezolva eventualul conflict,pentru ca e o relatie, nu un razboi in care cineva musai tre` sa castige.
daca e vorba de un razboi al orgoliilor, aia e o cauza pierduta, timp irosit fara rost din partea amandurora, deci sunt de acord cu tine, bitek
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 27 Martie 2012, 13:35 ---pai cred ca nici nu tre` sa stie ce-i in interiorul relatiei decat cei doi, care-s direct implicati
intr-un cuplu, cu cat isi baga altii din afara nasul mai putin (mama, soacra, frate, etc) cu atat lucrurile sunt mai bune
--- Terminare citat ---
pai cum sa-si bage altii nasul in frictiunile interioare ale cuplului? io n-as fi de acord.
--- Citat din: guesswho ---si nu pt ca-s capoasa, dar daca am un punct de vedere diferit de al lui, eu mi-l sustin, nu-i spun "da, dragul meu, e asa cum spui tu, cerul e maro".
--- Terminare citat ---
cred ca si lui i-ar placea sa-ti sustii punctul de vedere, nu sa-i dai dreptate doar pentru ca e barbat.
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Marți, 27 Martie 2012, 19:45 ---cred ca si lui i-ar placea sa-ti sustii punctul de vedere, nu sa-i dai dreptate doar pentru ca e barbat.
--- Terminare citat ---
sunt femei care isi schimba personalitatea in functie de partener, eu le numesc femei de plastilina :giggle:
in functie de preferinta lui, ea isi schimba culoarea parului, oja, stilul vestimentar, preferintele culinare... a nu se intelege ca nu as tine cont de parerea partenerului daca si-ar dori sa schimb ceva, dar (un mare "dar") acea schimbare tre` sa mi se potriveasca, sa mi-o doresc si eu si atunci spun da, e ok, incerc sa vad cum e....ma avantajeaza, o pastrez un timp, nu, asta e. dar n-as schimba ceva la mine impotriva dorintei mele doar ca sa-i fac lui pe plac ( sper ca ati inteles ceva de aici ::))
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 27 Martie 2012, 19:55 ---in functie de preferinta lui, ea isi schimba culoarea parului, oja, stilul vestimentar, preferintele culinare...
--- Terminare citat ---
bine ca nu-si schimba si sexul.
--- Citat din: guesswho ---( sper ca ati inteles ceva de aici ::))
--- Terminare citat ---
da, sa traiti! :police:
Victorman:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 27 Martie 2012, 19:55 ---sunt femei care isi schimba personalitatea in functie de partener, eu le numesc femei de plastilina :giggle:
in functie de preferinta lui, ea isi schimba culoarea parului, oja, stilul vestimentar, preferintele culinare... a nu se intelege ca nu as tine cont de parerea partenerului daca si-ar dori sa schimb ceva, dar (un mare "dar") acea schimbare tre` sa mi se potriveasca, sa mi-o doresc si eu si atunci spun da, e ok, incerc sa vad cum e....ma avantajeaza, o pastrez un timp, nu, asta e. dar n-as schimba ceva la mine impotriva dorintei mele doar ca sa-i fac lui pe plac ( sper ca ati inteles ceva de aici ::))
--- Terminare citat ---
Toate astea implica si viceversa, e normal
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă