Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: steliana din Marți, 14 August 2012, 13:35 ---perfect valabil in ambele cazuri. cand nu il mai ai , vezi ce ti-a scapat ... si ajungi sa cunosti; cand ai cunoscut tot, ajungi sa-l cunosti doar daca vrei sa-l recunosti ...
--- Terminare citat ---
perfect adevarat; acum nu stiu cum sa-mi fac lobotomie. uneori n-am suficiente colturi pentru cate locuri de dat cu capu mi-a trebui. nu stiu ce draq am zilele astea, ca de regula privesc lucrurile mai in roz.
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 14 August 2012, 14:03 ---daca n-ai nimic in comun cu omu`, ce sa mai ramana dupa ce trece atractia fizica si se potolesc hormonii? pentru unii durerea (ca n-au deschis ochii cand trebuia si l-au investit pe celalalt cu calitati pe care nu le avea), pt altii indiferenta.....io zic nici nu ai la ce spera de la o astfel de relatie (vb in general, nu ma refer la tine) ::) e o relatie fizica si cam atat.
daca vezi din capul locului ca omul nu-i potrivit, dar exista o mare atractie fizica, ai de ales: sa vrei sa te lasi atrasa in acea relatie care sigur nu-ti aduce nimic bun sau sa constientizezi ca nu e omul potrivit pt tine si sa renunti de la inceput, cat timp nu te-ai legat emotional de el.
aaa, daca vrei sa traiesti la modul instinctual inseamna ca-ti asumi si consecintele, inclusiv durerea de care spune Lili. parerea mea. ::)
--- Terminare citat ---
daca-i sex nu'i musai sa fie si iubire, si invers. fericiti ce-i ce le au pe amandoua. oricum, e musai sa fie cu chimie.
silviu:
daca dragoste nu e... facem!
Caroline:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 14 August 2012, 12:07 ---" daca vrei sa-ti cunosti partenerul- sau sa nu-l mai cunosti- desparte-te de el". (am citat aproximativ). va intreb: si la voi a fost tot asa? (cand a fost, daca a fost..)
--- Terminare citat ---
Corect si in cazul meu!
Guesswho:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 14 August 2012, 14:17 ---daca-i sex nu'i musai sa fie si iubire, si invers. fericiti ce-i ce le au pe amandoua. oricum, e musai sa fie cu chimie.
--- Terminare citat ---
exact, Lili O0
daca-i sex, nu-i musai sa fie iubire, ci doar atractie.
daca e iubire (si nu e din aia platonica) e si sex. ;)
neaparat cu chimie! :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă