Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (6/86) > >>

Guesswho:

--- Citat din: pocama din Miercuri, 07 Martie 2012, 15:51 ---Ce facem cu dragostea ce se vrea daruita?  :-\

--- Terminare citat ---
daca va referiti la dragoste in sens general, eu zic s-o daruiti acum, prezentul e certitudine  :)

bit:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 07 Martie 2012, 00:14 ---
Intrebare pentru bitek: Ce reprezinta noul tau avatar? "Valul"? Nu de alta, dar culorile sunt tare armonioase cu desenul...  :angel:

--- Terminare citat ---

Logo-ul unei distributii de Linux (backtrack) si e un dragon stilizat cu emblema yin-yang la mijloc.

pocama:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 07 Martie 2012, 20:05 ---daca va referiti la dragoste in sens general, eu zic s-o daruiti acum, prezentul e certitudine  :)

--- Terminare citat ---
Imi vine in minte un citat din Biblie:"Nu arunca margaritare la porci..." :giggle:

Guesswho:
poti oferi dragoste in multe feluri, unor fiinte diferite: unui copil, unui partener, unui animal de companie....
acu`, fiecare alege ce face cu porcu`.... ;D
(am spus sa oferi, nu sa te irosesti cu... oricine  :))

varsator38:

--- Citat din: pocama din Miercuri, 07 Martie 2012, 21:48 ---Imi vine in minte un citat din Biblie:"Nu arunca margaritare la porci..." :giggle:

--- Terminare citat ---

"hranindu-i"cu margaritare,margaritare primesti candva inapoi...difera doar forma,gustul,momentul ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă